Jane Martjewski a urcat pe scena de la „America’s Got Talent” și a făcut senzație. A impresionat cu talentul ei și a primit Golden Buzz din partea lui Simon Cowell. Tânăra și-a spus și povestea, este bolnavă de cancer.

Concurenta și-a făcut apariția la „America’s Got Talent” la fel ca orice alt participant. A urcat încrezătoare pe scenă și a răspuns la întrebările juraților. „Bună! Mă simt așa de bine că sunt aici. Sunt din Ohio și am 30 de ani”, au fost primele cuvinte rostite de ea. Jane Martjewski a declarat apoi că va cânta o piesă inspirată din viața ei din ultima perioadă. Atunci a anunțat că suferă de cancer.

A primit Golden Buzz din partea lui Simon Cowell

După interpretarea melodiei, cei patru jurați, Simon Cowell, Heidi Klum, Howie Mandel și Sofia Vergara, nu și-au putut ascunde lacrimile. Imediat Simon Cowell a făcut declarații și a surprins, i-a acordat concurentei Golden Buzz. „Au fost niște cântăreți extraordinari în acest an… și nu voi spune DA. Îți ofer, în schimb, altceva”, a spus Cowell înainte să apese pe buton.

Jane Martjewski a îngenuncheat pe scenă, a plâns, iar la final a făcut o serie de dezvăluiri. „Șansele mele de supraviețuire sunt de 2%, dar 2% nu înseamnă 0%. Înseamnă ceva și mi-aș dori ca oamenii să știe cât de uimitor este…”, a mai declarat ea cu zâmbetul pe buze.

America’s Got Talent este un concurs de emisiuni de talente americane televizat și face parte din franciza globală Got Talent creată de Simon Cowell. Programul atrage o varietate de concurenți, din Statele Unite și din străinătate, care posedă o anumită formă de talent, cu acte variind de la cântat, dans, comedie, magie, cascadorii și alte genuri. Fiecare participant încearcă să-și asigure un loc în semifinalel live, impresionând juriul. Cmponența actuală a juriului este formată din Simon Cowell, Howie Mandel, Heidi Klum și Sofia Vergara.

Sursă foto: Facebook