ProTV a dat din nou marea lovitură în prime-time. Serialul de comedie Las Fierbinţi nu a dat absolut nicio şansă concurenţei în prime-time, la nivel naţional.

Las Fierbinţi a depăşit toată concurenţa

Las Fierbinţi a fost lider de piaţă luni seara, în prime-time, la nivel naţional. Serialul românesc de comedie a bătut concurenţa pe toate sloturile de audienţă. Chiar de la începutul episodului, la 20.30, ProTV a avut audienţă peste 7, mai exact, 7.3.

La Antena 1 a început în acelaşi timp Chefi la cuţite, care a fost abia pe locul 3, cu 5,8 rating, conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro. Audienţa ProTV cu Las Fierbinţi a fost din ce în ce mai ridicată. Pe următoarea jumătate de oră, cifrele au urcat serios.

ProTV a avut rating 8, în timp ce Chefi la cuţite abia a reuşit să depăşească filmul turcesc de la Kanal D, Hercai. Ratingul ProTV a continuat să crească şi pe ultimul sfert de oră din Las Fierbinţi, 8,9.

Chefi la cuţite, lider după Las Fierbinţi

Odată cu finalul episodului din Las Fierbinţi, ProTV a predat primul loc celor de la Antena 1. Filmul Pro nu a mai ţinut pasul cu concurenţa. Chefi la cuţite a început să aibă cifre din ce în ce mai bune după ora 21.30. În intervalul 21.30-22.00, Antena 1 a depăşit ratingul de 9, iar Chefii au fost secondaţi de serialul Hercai de la Kanal D.

După ora 22.00, cifrele de audienţă ale Chefi la cuţite au depăşit toate aşteptările. 11, 9,6 şi 10,8 a avut Antena 1 la nivel naţional pe cele trei sloturi de la ora 22.00 la ora 22.45. Au fost cele mai mari cifre înregistrate de către o televiziune din România luni seara.

În acest timp, Hercai de la Kanal D nu a reuşit să ţină pasul, dar totuşi a avut audienţe foarte bune. Pe două tronsoane de audienţă a depăşit ratingul de 7, iar pe alte două 8. Totuşi, ratingul Chefi la cuţite şi al Antenei 1 a continuat să fie ridicat şi pe ultima oră de emisiune. Antena 1 nu a avut concurenţă până la miezul nopţii.