Cnoscuta actriță Markie Post a murit sâmbătă, la vârsta de 70 de ani, după o grea luptă cu cancerul. Cunoscută pentru rolurile sale din „Night Court” și „The Fall Guy”, aceasta a provocat rumoare și doliu la Hollywood.

Markie Post a murit sâmbătă, anunțul făcut chiar de managerul său

Post s-a stins din viață sâmbătă, iar managerul ei, Ellen Lubin Sanitsky de la Wright Entertainment, a confirmat duminică informația pentru CNN.

„Cu o mare tristețe, familia actriței Markie Post în această seară își împărtășește moartea după o luptă de trei ani, zece luni cu cancerul”, a spus familia ei într-un comunicat, potrivit CNN.

A jucat în continuare, chiar dacă făcea chimioterapie

Actrița a ales să continue să lucreze în ciuda luptei împotriva cancerului și a tratamentelor chimio-chimice, „hotărâtă să-i facă„ treaba secundară ”, se arată în declarație, adăugând că actrița a jucat recent un rol într-un film de Crăciun și a fost invitată frecvent la Seria ABC „Copiii sunt în regulă” în timpul acelei lupte cu boala.

„Dar pentru noi, mândria noastră este în cine a fost pe lângă actorie: o persoană care a făcut prăjituri elaborate pentru prieteni, a cusut perdele pentru primele apartamente și ne-a arătat cum să fim amabili, iubitori și iertători într-o lume adesea dură”, mai spune familia despre ea.


Născută pe 4 noiembrie 1950 în Palo Alto, California, Post și-a lansat cariera TV „lucrând în culise la spectacole de jocuri”, a raportat site-ul de știri de divertisment online Deadline. În cele din urmă a ajuns în fața camerei în 1979, apărând în emisiuni, inclusiv „Chips”, „The Incredible Hulk” și „Hart to Hart”.
Post a devenit cunoscut pe scară largă pentru rolurile sale din spectacolele populare din anii 1980, „The Fall Guy” și „Night Court” și pentru apariții mai recente în „The Kids are Alright” și Filme Lifetime din ABC.

Sursă foto: Dreamstime