Doliu la Hollywood! Actorul Dieter Brummer s-a stins din viață la 45 de ani. Familia este devastată

Actorul Dieter Brummer, cunoscut pentru rolul lui Shane Parrish din serialul ”Home and Away”, a fost găsit fără suflare în casa sa din Glenhaven, Sydney. Polițiștii au confirmat decesul său, precizând că moartea sa nu este considerată suspectă, notează BBC.

Momentan, cauza decesul nu este cunoscută, însă medicii legiști urmează să vină cu un raport în acest sens.

Un purtător de cuvânt al poliției din Glenhaven a declarat că decesul acestuia a fost constatat la ora locală 13.30, în ziua de 24 iulie.

„În jurul orei 13.30 (sâmbătă, 24 iulie 2021), ofițerii de la Comandamentul zonei de poliție din Hills au răspuns la rapoartele privind starea unui bărbat dintr-o casă de pe Glenhaven Road, Glenhaven. Ulterior, corpul unui bărbat a fost localizat în interiorul casei. Moartea sa nu se crede suspectă. Potrivit legiștilor, va fi pregătit un raport pentru stabilirea clară a decesului ‘ , a transmis un purtător de cuvânt al poliției.

Familiei nu-i vine să creadă

Decesul actorului a lovit din plin familia acestuia. Șocați de tragica veste, familia a postat pe Facebook un mesaj dureros cu privire la trecerea actorului în neființă.

„În numele familiei mele, postăm astăzi cu inima grea. Sâmbătă dimineță am pierdut un Dieter frumos, talentat, amuzant și iubit. El a lăsat un gol imens în viața noastră și lumea noastră nu va fi niciodată aceeași. Gândurile noastre se adresează tuturor celor care l-au cunoscut, l-au iubit sau au lucrat cu el de-a lungul anilor. Apreciem că nu respect confidențialitatea în acest moment ‘ , a fost mesajul postat de familie pe Facebook.

Dieter Brummer a jucat în serialul ”Home and Away”, serial difuzat la televizor în anii 90 și care a avut 33 de sezoane. Acesta a mai jucat și în ”Medivac”, ”Underbelly: A Tale of Two Cities”, ”Underbelly: Golden Mile”, ”Neighbors” sau ”Winners and Losers”.

Sursa foto: Dreamstime