Louie Anderson, actorul care a marcat copilăria multor oameni, s-a stins la 68 de ani! Era renumit pentru „Viața cu Louie

Louie Anderson era spitalizat în Las Vegas, în urma unui diagnostic de cancer. Zilele trecute, purtătorul său de cuvânt anunțase că primește tratament pentru limfom difuz cu celule B mari (DLBCL), conform informațiilor transmise de cnn.com

Amintim că acestă formă de limfom este o afecțiune malignă care atacă limfocitele B, răspunzătoare cu producția de anticorpi care ajută organismul să lupte cu infecțiile. La finalul articolului poate fi vizualizat un număr de stand-up al regretatului actor.

Louie Perry Anderson a fost regizor, comediant și actor american

Louie Perry Anderson a fost regizor, comediant și actor american de origini scandinave. Regretatul actor s-a născut pe 24 martie 1953 în Minnesota, SUA și era al zecelea copil din cei 11 ai cupllului Ora-Zella Anderson și Louis William Anderson.

Acesta a devenit cunoscut în urma regizării serialului animat „Viața cu Louie”, al cărui protagonist era chiar el. Serialul s-a bucurat de un succes enorm la nivel mondial. Din 2016 Louie Anderson a primit un rol principal în serialul Baskets, interpretând rolul lui Christine „Mom” Baskets.

Trebuie menționat că Louie Anderson avea și probleme cu greutatea. Acesta început pandemia cu aproximativ 170 de kilograme. Totuși, el a ținut regim și a reușit să ajungă la 154 de kg.

„Practic postul intermitent. Un minut mănânc, un minut nu mănânc. Apoi mănânc din nou. Îmi dau seama că în acest fel mănânc timp de 30 de minute din 60, adică jumătate. Încerc să ajung la 40/20, așa că nu mănânc timp 40 de minute și mănânc următoarele 20 de minute”, a explicat anterior regretatul actor, spunând că va trebui să-și scoată la pensie „poantele cu grași”.

A fost îndrăgit și de către publicul român

De asemenea, Louie Anderson a fost îndrăgit și de către publicul român, deoarece „Viața cu Louie” a fost serialul animat preferat al multor generații de copii.

Totodată, Louie a câștigat trei premii Emmy și a jucat și în comedia „Coming to America”, alături de Eddie Murphy, precum și în continuarea „Coming 2 America”, care a apărut anul trecut.