Doliu în presa din România! Un alt jurnalist s-a stins din viață. A fost răpus de o boală cumplită

Este doliu în presa constănțeană după ce jurnalistul Darius Martinescu a fost răpus de o boală cumplită. Vestea trecerii sale în neființă i-a întristat pe colegii de breaslă, precum și pe cei care l-au cunoscut.

„Astăzi este o zi tristă!! Dragul meu coleg Darius, nu mai e printre noi! A plecat printre îngeri. Drum lin printre îngeri. Oriunde ai fi, știu sigur că ești într-un loc mai bun. Nu are cum altfel. Suferința ta a luat sfârșit”, este mesajul unuia dintre colegii de presă, citat de cugetliber.ro.

Colegii de breaslă: Un om calm și un bun ziarist de investigații

Jurnaliștii de la ct100.ro au avut și ei un mesaj de condoleanțe pentru familia lui Darius Martinescu. În articolul postat în cinstea acestuia, jurnaliștii notează ”soarta alege să îi ia pe unii dintre noi prea repede. Astăzi a mai murit un ziarist din Constanța, înnegrind astfel o listă care nu ar fi trebuit să exista a celor care pleacă dintre noi când încă sunt în floarea vârstei.”

”Darius Martinescu, fost redactor șef al subredacției Dobrogea a ziarului România liberă, s-a stins azi din viață. Am lucrat împreună ani buni la România liberă. Mult timp, în același birou. Am împărțit, așa cum împart ziariștii, clipe mai bune sau mai proaste, căci viața într-o redacție de ziar, în presă în general, nu-i chiar roz.”, notează sursa anterior citată.

Potrivit colegilor de breaslă, Darius Martinescu a fost ”un om calm, un bun ziarist de investigații, bun cunoscător a tot ceea ce se întâmpla în domeniul militar, despre care scria deseori (pasiunea aceasta l-a dus și în Afganistan, în 2008, de unde a scris mai multe reportaje), un soț și un tată, cu vise, cu speranțe, cu planuri de viitor.”

Sursa: ct100.ro