Este doliu în lumea filmului! O pierdere uriaşă pentru una dintre cele mai cunoscute actriţe.

O celebră actriţă de la Hollywood este în doliu! Fiul său s-a sinucis imediat după ce a împlinit 26 de ani

Ian Alexander Jr., fiul cunoscutei actrițe Regina King, și-a luat viața la scurt timp după împlinirea vârstei de doar 26 ani.

Motivul sinuciderii nu a fost făcut public de către apropiații copilului artistei. Vedeta a dezvăluit public durerea imensă prin care trece.

Regina King şi fiul său (Sursă: People.com / Wireimage)

Deși cuprinsă de îndurerare, Regina King a ţinut să transmită un mesaj public.

„Familia noastră este devastată la cel mai profund nivel de pierderea lui Ian. Este o lumină atât de strălucitoare care ținea atât de profund la fericirea celorlalți. Familia noastră cere considerație în această perioadă privată. Mulțumesc!”, a transmis vedeta, potrivit revistei People.

Băiatul Reginei King provenea din căsnicia anterioară a actriței, Ian a fost copilul Reginei și al producătorului de muzică canadian Ian Alexander Sr. Acesta era singurul copil al lor.

Cei doi artiști s-au despărțit în 2007 după 9 ani de căsnicie și, cu toate că recunoaște că nu e ușor să crești un copil de unul singur, Regina King a mai declarat că dragostea pentru fiul ei este nemărginită.

Regina King este deţinătoare a Premiului Oscar, câştigat în 2019 la categoria “Cea mai bună actriţă într-un rol secundar” pentru filmul “If Beale Street could talk”. Ea a mai putut fi văzută în filme precum “Ray”, serialul “American Crime” sau miniseria HBO “Watchmen”.

Doliu pentru o altă mare artistă, foarte iubită şi în România

O durere asemănătoare a cuprins o altă artistă de talie mondială la începutul acestui an. Celebra cântăreață Sinead O’Connor și-a pierdut fiul în vârstă de 17 ani după ce acesta și-a luat viața. Shane, fiul său a dispărut de acasă cu două zile înainte de a comite suicidul.

Cunoscuta artistă irlandeză și-a afișat durerea printr-un mesaj pe Twitter în care mărturisește cele întâmplate.

”Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieţii mele, a decis să pună capăt luptei sale pământeşti astăzi şi este acum cu Dumnezeu. Să se odihnească în pace şi nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Să fii în pace”

Din disperare și cuprinsă de durere, în timpul dispariției fiului său Sinead O’Connor a publicat un alt mesaj în care a presimțit catastrofa ce va să vină.

”Shane, viața ta este prețioasă. Dumnezeu nu a sculptat degeaba acel zâmbet frumos pe chipul tău frumos. Lumea mea s-ar termina fără tine. Tu ești inima mea. Te rog nu o opri să bată. Te rog nu te răni”, a scris actrița cu intenția ca acest urlet de disperare să ajungă la fiul său, însă totul a fost în zadar.