Muzica românească, în doliu! Un mare artist a murit la doar 48 de ani

Este vorba despre regretatul instrumentist Costel Florea „Pițigoi”. Potrivit informațiilor transmise de interpreta de muzică populară Ramona Vița, acesta a murit la doar 48 de ani.

„Dragi colegi de cântec și lume bună, cu nemărginită durere și profund regret vă anunțăm că bunul și neprețuitul nostru Costel Pițigoi a încetat din viață. Fie ca Dumnezeu să îl primească în împărăția lui! Cu scuzele de rigoare, mai multe nu putem spune. Nu numai cuvintele, dar până și gândurile ne sunt inundate în lacrimi.

Odihnă veșnică, iubit prieten și coleg! Vei rămâne veșnic viu în sufletele noastre! Sincere condoleanțe tuturor acelora care l-au apreciat și iubit cu adevărat. Nu știu cum va fi de acum înainte fără tine, când doina ta dulce nu se va mai auzi”, a scris Ramona Vița pe pagina sa de socializare.

A murit la doar opt luni după nepotul său

De asemenea, regretatul Costel Florea a murit la doar opt luni după ce nepotul său și-a pierdut viața într-un accident rutier.

La momentul respectiv, printre cei care au transmis mesaje de condoleanțe familiei s-a numărat și Ioan Benga. Acesta este managerul Centrului Județean de Cultură din Caraș-Severin.

„Azi bat doar clopotele, inima lui Costel Florea (Pițigoi) s-a oprit, fluierul și saxofonul lui nu vor mai scoate acele sunete extraordinare. Suntem alături de soția lui și cei doi fii la pierderea prematură a unui OM de o calitate umană dumnezeiască.

Pe scaunul tău de la Orchestra ,,Virtuozii Semenicului” vor sta mereu doar doinele, jocurile de doi, ardelenele și sufletul tău frumos de bun coleg și de mare ,,bănățean”. Azi ai plecat în ceruri la îngeri, care te vor aprecia mai mult decât noi pământenii”, a transmis managerul Centrului Județean de Cultură din Caraș-Severin, prof. Ioan Benga.