Art LaFleur, actorul care a interpretat rolulul lui Babe Ruth, legendarul jucător de baseball american în „The Sandlot”, a murit duminică la vârsta de 78 de ani, transmite New York Post.

Doliu în lumea filmului, a fost răpus de Parkinson

LaFleur a murit din cauza bolii Parkinson, cu care s-a luptat un deceniu, spune și Deadline Hollywood, citat de Știrile Pro TV.

„Am fost foarte norocosă să am o relație de 43 de ani cu un bărbat care m-a prețuit și pe care l-am adorat. Art era mai important decât viața și însemna totul pentru noi”, a transmis Shelly LaFleur, soția regretatului actor, pe rețele de socializare.

LaFleur a murit în casa sa din Los Angeles, la 17 noiembrie, și a făcut glume până când și-a dat ultima suflare. Art LaFleur a debutat în actorie în 1975. Înainte de a juca în filme, el a lucrat în vânzări și în industria restaurantelor.

Un alt mare actor a murit recent

Un alt actor celebru actor s-a stins din viață la doar 41 de ani. Tragicul anunț a fost făcut chiar de managerul acestuia care se arată devastat de marea pierdere. Actorul Heath Freeman s-a stins din viață la vârsta de doar 41 de ani. Vestea morții actorului a fost confirmată de Joe S. Montificore, managerului acestuia, conform căruia actorul a murit în cursul zilei de sâmbătă, 13 noiembrie.

„Ne simțim cu adevărat devastați de pierderea iubitului nostru Heath Freeman. O ființă umană strălucită, cu un spirit intens și plină de suflet, ne lasă o amprentă de neșters în inimile noastre. Viața lui a fost plină de loialitate profundă, afecțiune și generozitate față de familia și prietenii săi.

A avut o poftă extraordinară de viață. Era extrem de mândru de munca sa recentă în film și era foarte entuziasmat de următorul capitol al carierei sale. Moștenirea sa remarcabilă ca fiu, frate, unchi, prieten, actor și producător extraordinar de talentat, bucătar desăvârșit și om cu cel mai contagios și spectaculos râs va dăinui”, a declarat aceasta, pentru deadline.com.

În ceea ce privește cauzele morții lui Heath Freeman, până în prezent nu se știe nimic cu exactitate ce s-a întâmplat, însă the-sun.com a transmis că există unele zvonuri conform cărora actorul s-ar fi stins din viață în somn, în weekend, în casa lui din Austin, Texas.