MHS Holding este unul dintre cele mai mari și mai performante grupuri automotive din Europa de Sud Est, cu 25 de ani de experiență pe piața auto din România.

MHS Holding a încheiat anul precedent cu o cifră de afaceri de 387 milioane Euro și 7.641 unități vândute, autoturisme noi și rulate precum și autovehicule comerciale ușoare și grele, noi și rulate.

De asemenea, MHS Holding oferă locuri de muncă pentru 1.150 de angajați în România și Germania.

La începutul acestui an, MHS Holding a înființat un parteneriat cu ZIEGLER, în vederea colaborării pentru activitatea de vânzăre și service, precum asamblarea și producția de vehicule pentru stingerea incendiilor la Sibiu.

Scopul acestui parteneriat este de a oferi vehicule specializate concepute pe baza celor mai noi tehnologii germane de înaltă calitate pentru piața din România, respectiv cea din Europa de Sud Est.

La Sibiu este vorba despre o mașină de dimensiuni medii, de 13 tone, cu două axe, care este însă dotată complet pentru orice fel de intervenții.

MHS va importa kituri semicomplete de la producător, din Croația, și le va asambla la Sibiu. Primul vehicul asamblat ca prototip are un preț de aproximativ 300.000 de euro, însă mașinile pot costa între 200.000 și 900.000 de euro, în funcție de echipamentele cu care este dotat fiecare vehicul, potrivit lui Erdinc Akbay, CEO MHS – Ziegler Romania.

Acesta a declarat că producția va începe, în faza de testare, cu 2 – 6 unități și va ajunge la 100 de unități anual.

Piața românească va fi prioritară, dar sunt luate în calcul și țările vecine. Reprezentanții MHS au explicat pentru Profit.ro că parteneriatul MHS – Ziegler are la bază faptul că piața de autoutilitare de pompieri din România are o cerere crescută de astfel de mașini, ultimele licitații organizate în acest scop fiind anulate din lipsă de oferte. Sunt căutate mașini de calitate ridicată și la un preț competitiv.

Prin înființarea acestui parteneriat s-a realizat un pas important în vederea satisfacerii cu succes a cerințelor moderne ale României în industria pentru stingerea incendiilor. Atât ZIEGLER cât și MHS Holding au un nivel ridicat de experiență în piețele în care activează, putând astfel oferi împreună foarte ușor soluțiile complete necesare.

Grupul ZIEGLER este un furnizor internațional de vehicule pentru stingerea incendiilor, protecție civilă și poliție, precum și de accesorii și tehnologii pentru stingerea incendiilor. Cu peste 20.000 de camioane de pompieri produse, fiind parte a Grupului CIMC, ZIEGLER are cele mai bune perspective pentru viitor.

Peste 1.300 de angajați din toată lumea (dintre care 650 la sediul central din Giengen/Brenz, Germania) lucrează pentru ZIEGLER pentru a fabrica gama completă de produse. Aceasta include echipamente pentru stingerea incendiilor, sisteme de pompare și sisteme de stingere a incendiilor extrem de specializate, precum și toate tipurile de vehicule de urgență.

“Oferim securitate“ – promisiunea brandului ZIEGLER arată clar care este misiunea acestuia. De aceea clienții din întreaga lume se bazează pe produsele ZIEGLER.

Peste 125 de ani de competență și parteneriat

ZIEGLER lucrează continuu cu departamentele pentru stingerea incendiilor de peste 125 de ani. Astfel, ZIEGLER utilizează constant experiența sa vastă pentru a oferi inovații practice, transformând astfel munca pompierilor într-o activitate simplă și sigură. Protecția pentru mediul înconjurător și responsabilitatea față de angajați și societate reprezintă principiile pe care se bazează compania.

Tehnologii inovative

Tot ceea ce oferă ZIEGLER, se bazează pe promisiunea mărcii – “oferim securitate”. Inovațiile ZIEGLER setează standardele pentru siguranță.

Inovații precum sistemul de suprastructuri ALPAS, considerat un punct de referință în industria pentru stingerea incendiilor, sistemul de pompare patentat TROKOMAT, precum și sistemul de airbag și centură de siguranță Z-Protec reprezintă doar câteva exemple ale tehnologiilor de primă clasă ZIEGLER.

ZIEGLER este un trendsetter al industriei pentru stingerea incendiilor care stabilește în mod constant noi standarde datorită ingineriei germane.

De la cel mai mic camion pentru stingerea incendiilor până la gigantul ARFFV: ZIEGLER oferă o gamă completă de vehicule. Și dacă decizia este în favoarea ZIEGLER, întotdeauna veți primi pachetul complet: cabină, suprastructură, pompe, încărcarea completă și serviceul de la o singură sursă. Calitatea certificată ZIEGLER este testată în mii de aplicații.