De asemenea, potrivit documentului citat, DNA mai semnalează complicitate la mită şi spălare de bani pentru Mihai Dinei (membru în Consiliul de Administraţie al companiei) şi de complicitate la spălare de bani pentru Integrasoft SRL şi confirmat a instituirea sechestrului pe două bunuri imobile, până la concurenţa sumei de 13,714 milioane lei (aproximativ 3 milioane de euro).

„În cazul în care se va constata prin hotărâre judecătorească definitivă vinovăţia RCS & RDS S.A. cu privire la pretinsele fapte penale investigate, este posibil ca aceste bunuri să fie executate până la concurenţa sumei care face obiectul sechestrului”, se menţionează în comunicat. 

Reprezentanţii Digi Communications îşi exprimă încrederea că aceste acţiuni nu vor afecta în mod semnificativ activitatea RCS & RDS S.A., a societăţii sau a oricăreia dintre filialele acestora. 

„Vom continua să cooperăm deplin în cadrul anchetei şi credem că RCS & RDS, Integrasoft şi foştii sau actualii membri ai conducerii acestora au acţionat corect şi în conformitate cu legea. Nu ne aşteptăm ca acţiunile precizate mai sus să afecteze în mod semnificativ activitatea RCS & RDS S.A., a Societăţii sau a oricăreia dintre filialele acestora”, se mai precizează în comunicatul DNA.

AGERPRES