Casa de avocatură DLA Piper şi-a mărit echipa de experţi în insolvenţă prin recrutarea Laurei Grădinescu, fost avocat în cadrul BDO Business Restructuring, care va ocupa funcţia de avocat senior, având ca responsabilitatea dezvoltarea practicii de restructurări a biroului din Bucureşti.

„Multe companii vor trece în perioada următoare prin procese de restructurări (pre-insolvenţă sau în cadrul unei proceduri deja deschise). Laura va lucra îndeaproape cu colegii din alte birouri, precum şi cu cei din Bucureşti care sunt specializaţi în drept bancar, drept corporatist, real estate sau litigii”, a declarat Marian Dinu, country managing partner al DLA Piper.

Laura Grădinescu are o experienţă de peste şapte ani şi a fost unul dintre experţii cheie din echipa de insolvenţă a BDO Business Restructuring, coordonând grupuri mixte de avocaţi şi economişti în organizarea şi desfăşurarea activităţii specifice procedurilor de insolvenţă judiciară sau de lichidare voluntară deschise împotriva companiilor ce activau în diferite sectoare economice precum cel bancar, industrie chimică, publicitate sau transporturi.

Din anul 2000, ea este membră a Baroului Bucureşti, iar din anul 2005 este practician în insolvenţă, membră a Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă şi a Insol Europe.

Cu peste 120 de avocaţi specializaţi în restructurări, DLA Piper are una dintre cele mai mari echipe dedicate acestei practici din zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Asia). Casa de avocatură a deschis biroul din Bucureşti în noiembrie 2008 şi este alcătuit dintr-o echipă de 20 de avocaţi.