Fanii ducelui și ducesei de Sussex au început deja să cunoască câteva locuri din superba locuință din Montecito a cuplului, grație aparițiilor virtuale, mesajelor transmise frecvent de cei doi și a unor interviuri. Prințul Harry a făcut acest lucru din nou, zilele trecute, când, în timpul unui mesaj video pentru Legacy Award, fanii săi au observat, în spatele său, un telescop uriaș, relatează Hellomagazine.

Deși s-ar putea crede că uriașul obiect depistat de fani ar putea fi unul în scopuri pur decorative, cel mai probabil, telescopul ar putea fi folosit pentru a vedea cerul pe timpul nopții și a admira luna și stelele în toată splendoarea lor.

Este o distracție de care prințul Harry nu putea să aibă parte la Londra, având în vedere smogul din acest oraș care reduce mult vizibilitatea.

Proprietatea lui Meghan și Harry, estimată la 15 milioane de dolari

Meghan, Harry și cei doi copii ai lor locuiesc, de anul trecut,  într-o locuință estimată la 15 milioane de dolari, care taie răsuflarea. Domeniul se află în Montecito, iar într-una din aparțiile televizate, Meghan a lăsat să se vadă, în premieră, cum arată noua casă a familiei sale.

De altfel, presa a scris că ducii de Sussex sunt foarte mulțumiți de viața sănătoasă pe care o au aici, înconjurați de câini de companie și având în curte un coteț de găini.

Sală Spa, un teren de tenis, o casă de oaspeți

Nu înseamnă însă că reședința lor nu are și amenăjări de lux, cum ar fi o sală Spa, un teren de tenis, o casă de oaspeți și un loc de joacă uriaș, de care copiii se pot bucura.

Locuința dispune de 9 dormitoare și 16 băi, dar și  de o bibliotecă, un birou, o sală de fitness,  un cinematograf, o cramă și un garaj care poate adăposti cinci mașini.

Cum arată dormitorul ducilor de Sussex

Home Advisor a prezentat de curând un plan 3D al dormitorului lui Harry și Meghan, arătând patru zone separate: o terasă uriașă, dormitorul în sine, o baie privată și un dressing. Dormitorul pare să aibă un pat mare, cu două noptiere elegante, în timp ce în baie se află o cadă, o chiuvetă, o cabină de duș și două vase de toaletă.

Montecito din Santa Barbara este renumit pentru proprietățile sale izolate, care asigură cea mai mare intimitate, atrăgând în ultimii ani celebrități precum Oprah Winfrey, Tom Cruise și Ellen DeGeneres.

Proprietatea lui Harry și Meghan este situată pe un drum privat, cu o alee lungă și porți mari, bine păzite.