Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a fost cel care a înmânat directroului uzinei Automobile Dacia de la Mioveni statueta Oskar oferită de Capital. „Câștigătoarea premiului «Compania Anului» este o firmă cunoscută în multe colțuri ale lumii. Una care livrează de foarte mult timp un produs cu care eu am crescut, în care mi-am sărutat prima prietenă și cu care m-am răsturnat la două raliuri. Aș putea continua, dar cred că este clar: vorbim despre Automobile Dacia!”, a spus Costescu.

Cornel Olendraru, directorul uzinei din Mioveni a ținut ca, odată cu primirea premiului să menționeze că „premiul revistei Capital ne onorează foarte mult. Îl dedic tuturor crelor peste 15.000 de angajați din România ai grupului Renault care, cu modestie și pasiune, fac o mașină tot mai bună în fiecare zi pentru clienții noștri. Știți cu toții că investim foarte mult – în ultimii ani vorbim de peste două milioane de euro. Aceste investiții vor continua. Și sperăm ca autoritățile să ne ajute în continuare pentru ca povestea Dacia să poată continua. Desigur, pentru că orice poveste are nevoie și de un povestitor țin să mulțumesc revistei Capital și cititorilor săi care ne-au votat în acest concurs. Este foarte important ca povestea Dacia să continue și să însemne tot mai mult pentru România”.

Organizarea Galei Premiilor Capital pentru “Excelenţă în Afaceri” a fost posibilă cu ajutorul partenerilor noștri: Carrefour Romania, IIB- The Institute for Independent Business, Cristim, Erbasu SA, Astra Vagoane Calatori SA, BMW GROUP România, Schlumberger, Beckers, Le Chateau, Mara Mura.

Citește și: Cum a ajuns Automobile Dacia la un profit de 100 milioane euro