De altfel, reprezentanții gigantului american anunțaseră relativ recent că acesta va fi în concediu pe o perioadă de patru luni din motive medicale, interimatul fiind asigurat de directorul financiar Michalis Imellos. Lois a fost numit director operațional al Coca-Cola HBC în 2009, pentru ca, la distanță de doi ani, să preia conducerea executivă.

Coca-Cola HBC România, cea mai mare companie din industria locală de băuturi, a inaugurat anul acesta o linie de producție, după o investiție de 7 milioane de euro. Este vorba despre o linie de producţie de mare viteză pentru îmbutelierea dozelor, în fabrica de la Timişoara, cu o capacitate maximă de producţie de 90.000 doze/oră.

Fabrica Coca-Cola HBC din Timişoara a fost inaugurată în data de 12 august 1995. La acel moment, existau trei linii de producţie, toate înlocuite ulterior cu echipamente noi şi moderne. În fabrica din Timişoara se îmbuteliază în prezent produse din gama Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, Nestea şi Joy.

Aceste produse deservesc atât piaţa românească (cu excepţia Joy), cât şi alte ţări, în care fabrica din Timişoara exportă – Bulgaria, Croaţia, Bosnia şi Herţegovina, Macedonia, Greciaşi alte ţări din zonă. Ambalajele produse şi îmbuteliate în fabrica din Timişoara, pe lângădozele de 330 ml şi 500 ml,includ: PET de 750 ml (unic în Europa), PET de 1,5 L, PET de 2 L şi PET de 2,5 L, pentru băuturile răcoritoare carbogazoase,şi PET de 500 ml şi PET de 1,5 L pentru produsele îmbuteliate în condiţii aseptice.