Criminalul din cazul Caracal a fost audiat și joi, 5 septembrie. Se pare că Gheorghe Dincă și-a schimbat părți din declarație, mai ales cele referitoare la cazul Luizei Melencu. Până acum, el spunea că pe Luiza a ucis-o în aceeași zi în care a răpit-o și în același mod cum a procedat și cu Alexandra, potrivit Antena 3.

La audierea de astăzi, Gheorghe Dincă a recunoscut încă o dată că le-a ucis pe cele două fete. În privința Luizei, el a venit cu informaţii noi, însă unele dintre acestea se contrazic cu cele declarate de el până acum. Dincă şi-a motivat gestul de a o răpi pe Luiza, spunând că atunci când a văzut-o la ocazie a vrut să facă o faptă bună și să o ducă acasă. Pe drum însă, s-a răzgândit. Și-a dat seama că era foarte frumoasă, că mirosea frumos și a dus-o la el acasă.

La un moment dat, Gheorghe Dincă spunea că Luiza a fost omorâtă în acelaşi mod în care a ucis-o și pe Alexandra. Astăzi a adus adăugiri referitoare la perioada în care a ținut-o pe Luiza, povestindu-le anchetatorilor că a ținut-o mai multe zile, dar pentru că știa că va veni soția lui acasă, s-a gândit să o omoare.