Au apărut noi detalii în cazul Caracal. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a făcut dezvăluiri incendiare din timpul audierii lui Gheorghe Dincă. El a povestit, la România TV, despre o ieșire nervoasă pe care a avut-o monstrul din Caracal dar și despre ce întrebări i-au pus anchetatorii.

Gheorghe Dincă a susținut că e foarte supărat pe faptul că avocatul familiei Luizei ar avea o opinie contrară lui. „Opinia mea e că dânsul a avut complici, inclusiv din rândul polițiștilor și anchetatorilor. Lucrurul acesta îl deranja, spunea că nu mă suportă. Anchetatorii chiar mi-au sugerat și propus să ies din cameră să spuna el ceva. Nu e procedural, dar ce e procedural în acest caz?”, a susținut Tonel Pop.

Mai mult, avocatul familei Luizei a povestit despre un episod în care monstrul din Caracal și-ar fi ieșit din minți.

„A avut o izbucnire în momentul în care prin întrebările puse anchetatorii induceau… se chinuiau să spună că Dincă nu a avut intenţia, era un om cumsecade, care mergea către casă, nu avea maşina preparată, nu avea nimic, se ducea acasă şi o fată amărâtă, Luiza, disperată, făcea cu mâna… I s-a făcut milă şi a luat-o în maşină, el a vrut să o duca şi pe gratis, îl întrebau, şi el spunea ba da! Toate întrebările erau sugerate”, a comentat Tonel Pop.

„Vin şi îl întreb la final pe Dincă: „Domnule, s-a tot spus de parfum, parfumul te-a determinat să le iei şi să faci asta?”. Ăsta, Dincă, nu a înţeles pozitia procurorilor şi a mea, era şi obosit, si a zis: „Dom’le, vă bateţi joc de mine, cum să mă provoace parfumul?”. Şi au sărit anchetatorii: „Cum nu parfumul?”. El s-a pierdut şi a început să se smiorcăie, că nu mai spune nimic”, a susținut Tonel Pop.