În plus, în perioada 06 iulie – 31 august 2015, clienţii Digi Mobil vor beneficia promoţional de 300 MB/lună de trafic în roaming naţional. De această creştere de trafic în roaming naţional se vor bucura şi clienţii persoane juridice.

“În concordanţă cu strategia de a contribui la satisfacţia clienţilor noştri, continuăm să le oferim acestora cât mai multe avantaje la pachetele de servicii marca Digi. Vom continua să investim în dezvoltarea ariei de acoperire a reţelei de comunicaţii mobile, dar şi în îmbunătăţirea calităţii serviciilor mobile pentru a ajunge în scurt timp la performanţele pe care le avem pe segmentul de servicii fixe de telecomunicaţii.” a declarat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare RCS & RDS.

Clienţii companiei, persoane fizice, care optează pentru unul dintre abonamentele din gama Optim 2, 3, 5 sau Optim Nelimitat  achită 2, 3, 5 sau 6 euro/lună (TVA inclusă), iar cei care aleg din gama Complet 2, 3 sau 5 plătesc 2, 3 sau 5 euro/lună (TVA inclusă).

În funcţie de tipul de abonament ales, clienţii beneficiază de convorbiri nelimitate în orice rețea națională şi în rețelele internaționale fixe şi până la 3000 de minute în reţelele internaţionale mobile, internet mobil nelimitat în rețeaua proprie (viteze de până la 21,6 Mbps pentru traficul de până la 5 GB) și până la 300 MB/lună pentru date în roaming național, pe care îi pot utiliza gratuit.

Totodată, clienţii Digi Mobil pot achiziţiona şi telefoane mobile cu plata integrală sau în rate, fără dobândă. La semnarea contractelor pe 24 de luni la abonamentele din gama Complet, clienţii beneficiază şi de echipamente gratuite.

Serviciul de roaming naţional este un serviciu complementar, ce le oferă clienţilor companiei posibilitatea să comunice şi atunci când nu se află în aria de acoperire a reţelei Digi Mobil, pe teritoriul României. Selecţia modului de Roaming National se face automat, fără intervenţia utilizatorului, fără modificări în setările telefonului. Pentru apeluri şi sms-uri în roaming naţional, utilizatorii beneficiază de aceleaşi tarife ca şi pentru cele iniţiate din reţeaua Digi Mobil.
Totodată, clienţii Digi Mobil, persoane fizice, care au abonamente din gama Complet şi Optim îşi pot suplimenta traficul de date prin Extraopţiunea 5 GB pentru care vor plăti doar 2,5 Euro/lună (TVA inclusă).

Extraopţiunea 5 GB se activează gratuit la numărul *111# (USSD) şi se urmează paşii indicaţi în mesajul de pe telefon. Alegând această opţiune, clienţii pot folosi 5 GB suplimentari de date mobile la viteză maximă, în plus faţă de traficul inclus în abonamentul de telefonie mobilă. În urma activării, Extraopţiunea 5GB rămâne activă pe termen nedeterminat şi se facturează ca un abonament lunar, indiferent de volumul de date consumat. Clienţii pot dezactiva oricând această extraopţiune tot la numărul *111# şi vor fi facturaţi proporţional cu numărul de zile din luna curentă.