Carmen Brumă a dat detalii despre noua dietă pe care a lansat-o. Invitată în emsiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3, soția lui Mircea Badea a povestit cum în ce constă programul de slăbit.

„Faptul că am fost grasă, că am avut cu peste 35 de kilograme peste câte am acum este în acest moment unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-a întâmplat în viață. Datorită acelei experiențe eu sunt acum cine sunt și fac ceea ce fac acum”, a spus Carmen Brumă.

Ea a spus că a pus la punct un program care se numește Super silueta de plajă by Carmen Brumă care cuprinde un plan alimentar pentru 4 săptămâni cu 3 mese pe zi și 5 antrenamente pentru acasă, încălzire și stretching. „Nu faci foamea pentru că e cea mai proastă soluție. Poți să dai jos aparent o perioadă dar apoi organismul nu mai reacționează și la un moment dat vei fi obligat să trăiești cu doar două frunze de salată pe zi pentru că tot ce înseamnă peste se stochează sub formă de grăsimi”, a povestit acesta. Ea a menționat că dieta sa cuprinde 3 mese pe zi fără gustări pentru că este un program pe termen scurt.

„Nu mi se pare corect să dau un număr de kilograme (pe care îl poate slăbi cineva care urmează programul de slabit, n.r.) pentru că sunt foarte mulți factori care intră aici în joc. Depinde de la ce greutate pornești, depinde ce istoric legat de cure de slăbire ai, depinde ce compoziție corporală ai pentru că un bărbat care o masă musculară mare va da mult mai multe kilograme. O femeie care are un procent mai mare de grăsime nu va reacționa la fel. Depinde ce vârstă ai, cât de stric urmezi programul, depinde dacă faci antrenamentele așa cum îți spun eu să le faci. Deci, sunt multe variabile, dar de slăbit slăbești sigur. Poți să slăbești și 8 kilograme”, a spus Carmen Brumă.

Ea a menționat că programul său te învață niște principii alimentare pentru că soluția nu este de a ține cure de slăbire toate viața.