Diana Șoșoacă a vorbit în direct, la România TV, despre excluderea din AUR. Întrebată dacă se va alătura altui partid politic, senatoarea a precizat că nu va face așa ceva având în vedere că a luptat toată viața sa împotriva acestor partide.

”Cum să mă asociez cu PSD, PNL, USR sau UDMR/ Doamne fereşte. Mai bine, singură. Eu nu mă pot asocia celorlalte partide împotriva cărora am luptat.”, a spus Diana Șoșoacă miercuri seara.

Aceasta a mai precizat că se întâmplă multe lucruri în Parlament și că, în curând, vor mai existat excluderi și demisii.

”Nu vă spun ce e în Parlamentul ăla. Veti mai vedea excluderi, demisii. E mai bine să fiu singură, stiu ce am de facut. Campania mea electorala e de 20 de ani.”, spune senatoarea.

Diana Șosoacă: Postările alea sunt fake-uri

În legătură cu postările care circulă în spațiul public, Diana Șoșoacă a declarat că acestea sunt false și că expresiile folosite nu sunt ale dânsei.

Sunteți de acord cu excluderea Dianei Șoșoacă din AUR?

Mai mult decât atât, aceasta a spus că postările respective ar putea fi motivul excluderii sale din AUR.

”Postările alea sunt fake uri. Nu-mi aparțin acele expresii și nu le-am făcut niciodată. E posibil ca acele postări să fie la originea excluderii mele.”, a mai precizat Diana Șoșoacă.

Referitor la relația profesională dintre ea și George Simion, aceasta spune că nu s-a certat niciodată cu el și că nu au existat apeluri sau mesaje între ei.

Senatoarea a precizat că întâlnirile dintre ei s-au efectuat doar în Parlament și în privat. Ulterior, Șoșoacă a mai spus că nu are nimic cu acesta.

Diana Șoșoacă, despre Sorin Lavric

În ceea ce privește relația profesională cu Sorin Lavric, senatoarea a precizat că acesta a amenințat-o cu bătaia dacă nu se supune superiorilor din partid.

”Domnul Sorin Lavric a folosit un limbaj de maidan și a ridicat palma la mine. I-am zis: ”cine ești tu, cum îți permiți tu să ridici palma la mine, să folosești un limbaj violent?”, a spus aceasta.

Cât despre Claudiu Târziu, senatoarea a precizat că pe el l-a întâlnit ”foarte târziu”.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin