Puzdrowski are o experienţă de peste 20 de ani în sectorul imobiliar. El a fost membru în consiliul de administraţie al companiei Icon Real Estate în Polonia şi Finlanda, fiind responsabil pentru proiecte de dezvoltare şi renovare rezidenţială şi birouri în Varşovia şi Helsinki. El a mai ocupat poziţia de director general al departamentului de dezvoltare imobiliară în cadrul Marvipol Group şi a fost CEO al Polnord SA din Polonia.

De asemenea, a ocupat poziţiile de Country Manager pentru Polonia şi Ţările Baltice în cadrul Avestus Real Estate, director al departamentului de dezvoltare al ECE Projektmanagement Polska, precum şi manager de dezvoltare regională în cadrul McDonald’s Polonia.

Este absolvent al facultăţii de Filozofie şi Sociologie şi al facultăţii de Management din cadrul Universităţii din Varşovia, precum şi al programului de Executive MBA Varşovia – Illinois, cu specializarea în administrarea afacerilor şi comerţ.

Impact a anunţat recent demararea etapei a treia de dezvoltare a ansamblului rezidenţial Greenfield din Pădurea Băneasa. Această fază va avea 888 de apartamente şi va costa 44 mil. euro.

Dezvoltată pe o suprafaţă de teren de 10 hectare, ansamblul Platanilor va fi format din 39 de blocuri cu patru şi cinci etaje.  Primele 21 blocuri, cu 476 apartamente, vor fi livrate la începutul lui 2017, iar următoarele 18 blocuri cu 412 apartamente vor fi finalizate în trimestrul al treilea al anului următor.

Compania a încheiat în primul semestru al acestui an peste 320 de contracte şi antecontracte de vânzare pentru apartamentele din cartierul Greenfield, pentru care a încasat 23,85 mil. euro. Acesta este cel mai bun rezultat înregistrat de companie din 2008 până în prezent, la şase luni de activitate. În medie au fost contractate lunar 50 de apartamente, cu un record de vânzări de 72 de locuinţe în luna martie a acestui an.

Compania a vândut anul trecut 374 de apartamente în cadrul Greenfield, pentru care a încasat circa 23 mil. euro. Compania a vândut 34 de unităţi din fondul locativ vechi, construit înainte de intrarea omului de afaceri Gheorghe Iaciu în acţionariat, şi 340 de apartamente din ansamblul Salcâmilor, început în 2014 ca parte a aceluiaşi proiect.

În ultimii doi ani, noua echipă a Impact a construit 924 de apartamente, grupate în 35 de blocuri. În prezent sunt demarate lucrările la ansamblul Platanilor, care va avea până în primăvara anului viitor 21 de blocuri cu 476 de apartamente. Ţinta dezvoltatorului este să încheie anul cu 772 de apartamente vândute. Impact a încheiat anul trecut cu o pierdere de 1 mil. euro, după ce în 2014 înregistrase profit. Reprezentanţii companiei au explicat pentru Capital că, anul trecut, Impact a constituit provizioane adiţionale în valoare de 3,8 mil. euro pentru un litigiu cu ANAF soluţionat în acest an, când firma a reluat provizionul şi a marcat din nou profit.

Gheorghe Iaciu, principalul acţionar al companiei, ocupă poziţia 58 în ultima ediţie a Top 300 Capital, cu o avere estimată la 82-85 mil. euro.