Monstrul Gheorghe Dincă a speriat o țară întreagă, dar trecutul acestuia e la fel de violent. O femeie care l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă în Italia a făcut mărturisiri complete.

Femeia a vorbit despre cum Dincă și cu un alt bărbat, Mihai, racolau femei pentru prostituție în Italia. Acesta este partenerul lui Gheorghe Dincă, potrivit martorei! „Se auzise că Dincă făcea parte din grup. Băteau fetele și în mijlocul străzii”, a dezvăluit femeia.

„Cereau bani mereu ca să te lase în pace. Eu bănuiesc că erau pești”, a acuzat martora. „Se auzea imediat și toate spuneau „ferește-te, să n-ai probleme”. (…). Acolo se întâmplau multe și trebuia să acționeze carabinierii”.

“Am avut probleme cu Mihai, celălalt. Mihai și cu Elena se ocupau cu fetele. Stăteau împreună și se ocupau și cu așa ceva. La unele le găseau de muncă pentru bătrâni și pe altele le trimiteau și pentru prostituție, pe stradă. Toți românii se întâlneau în piața din Bari.

L-am văzut pe Dincă. Era și el în zona aia, în piața din Bari. Erau oameni violenți. Se spunea să te ferești de cei doi. Ei dominau acolo. Cine nu voia să asculte de ei mânca bătaie, puteau să te și omoare acolo. Mihai a avut probleme cu legea acolo, dar nu știu de ce.

Mihai m-a scuipat, mi-a dat cu piciorul. Cerea taxă de protecție, cerea bani mereu. 300 cerea la început, apoi cerea din nou. Trebuia să dai lună de lună. Dacă nu dădeai, începea să te amenințe că te omoară. Terorizau oamenii. Îmi spuneau că dacă nu le dau bani îmi taie capul. Băteau fetele în mijlocul străzii. Cereau bani mereu ca să le lase în pace. Ei erau peștii. Erau și unele fete forțate”, a dezvăluit martora sub acoperire la Antena 3.