Liviu Dragnea s-a întors împotriva PSD și vrea să distrugă partidul. O spune consultantul politic, Cozmin Gușă care spune că decizia lui Dragnea de a contesta alegerea Vioricăi Dăncilă în funcția președinte PSD este, de fapt, o misiune de a îngroapa PSD. „Va termina partidul din pricina complicității lui cu membrii fostului stat paralel, Coldea și Maior, inspiratorul USR”, a spus acesta.

„Asta e o altă bombă, care nu a venit întâmplător! Cred că pentru Dragnea, asta e o cădere în abis și este o mare rușine pentru un om fără rușine, misiunea lui e să îngroape PSD, să-l termine din pricina complicității lui cu membrii fostului stat paralel, Coldea și Maior, inspiratorul USR.

Dragnea așează PSD pe un tron al rușinii, îl exclude din aritmetica internă a partidului, pentru că orice pesedist văzând un fost președinte care continua să creeze probleme partidului îl va considera pe Dragnea un balast pe care să-l arunce, pentru ca balonul PSD să zboare în continuare.

Dragnea a fost un servitor al fostului stat paralel și din interesul rezerviștilor, fac în așa fel încât omul propus de PSD să nu ajungă în turul doi, ce face Dragnea favoritului candidatul rezerviștilor, respectiv Dan Barna.

Autorul moral al dezastrelor de la 10 august 2018 e că lovește din nou în preajma datei de 10 august în partidul care l-a făcut președintele Camerei Deputaților, a precizat Cozmin Gușă, conform Realitatea TV.