Gheorghe Dincă va fi adus luni în „casa groazei” din Caracal de anchetatori pentru reconstituire. Amintim că acesta a recunoscut ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei. Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o maşină de ocazie. În acelaşi mod a dispărut Alexandra Măceşanu (15 ani). Suspectul a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-şi anunţa răpirea.  Marţi se va judeca recursul la măsura arestării preventive.

Alexandru Bogdan, avocatul din oficiu al suspectului în cazul de la Caracal, a declarat că, potrivit procedurilor, va avea loc şi o reconstituire a celor două crime pe care Gheorghe Dincă le-a recunoscut, atât referitor la Alexandra Măceşan, de 15 ani, cât şi la Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în urmă cu câteva luni. Alexandru Bogdan a mai afirmat că nu s-a discutat despre alte fapte comise de inculpat, iar acesta avea cazierul curat.

„A dat detalii despre cele două fapte, dar sunt chestiuni de urmărire penală şi nu pot fi furnizate public până când Parchetul nu îl pune sub acuzare, îl trimite în judecată. A spus că azi noapte nu a dormit aproape deloc. (…) Traficul de persoane pentru care este acuzat implica aceste dosare, iar incriminarea a fost făcută pe trafic de persoane pentru că nu erau suficiente probe în ceea ce priveşte săvârşirea infracţiunilor de omor şi pentru că trebuia să fie acuzat întrucât erau probe că a săvârşit nişte fapte, că nişte persoane au fost lipsite de libertate. Avea fişă de cazier judiciar în care nu apărea absolut nimic, avea cazierul curat. (…) Conform procedurilor, va avea loc şi o reconstituire, dar deocamdată suntem la faza de declaraţii. (…) Faptul că şi-a recunoscut fapta este o latură umană. (…) A dat detalii despre ambele crime”, a menţionat avocatul.