Bursucu este o prezență constantă în televiziune și de câțiva ani de zile se ocupă de două emisiuni din grila postului Kanal D.

El prezintă „Roata Norocului”, în fiecare duminică, iar pe parcursul săptămânii este alături de Teo Trandafir la emisiunea „Teo Show”.

Puțină lume știe însă că, pe lângă televiziune, Bursucu mai are o afacere care îi rotunjește veniturile, mai ales în sezonul cald.

”Cuvântul cel mai important este distracția”

Pe numele lui din buletin Adrian Cristea, omul de televiziune, în vârstă de 33 de ani, este proprietarul unei plaje în Constanța, anunță click.ro.

Atfel, plaja „Porto Beach” se află exact în centrul stațiunii Mamaia, în spatele cazinoului.

Deși susține că nu se pricepe prea bine la afaceri, Bursucu a încercat să creeze un mediu plăcut pentru turiști, la prețuri accesibile, iar pe plaja lui cuvântul cel mai important este distracția.

”Unul dintre lucrurile „extra” pe care îl fac de câțiva ani este să mă ocup de plaja pe care o dețin în centrul stațiunii Mamaia, exact în spatele cazinoului. Se numește „Porto Beach”.

Încerc să dezvolt o plajă în care lumea să vină și să se simtă bine, să ne distrăm, să ne bucurăm și să petrecem o vară frumoasă împreună.

”Nu sunt un om de afaceri”

Nu este o plajă de fițe, este accesibilă oricui. Nu sunt un om de afaceri, nu mă pricep la asta deloc, dar știu că-mi place că starea mea de bine să o transmit și altora”, a declarat Adrian Cristea ”Bursuscu”, conform sursei citate.

Trebuie precizat că activitatea sa în televiziune a început acum mult timp, încă de pe vremea când avea doar opt ani.

Pe atunci făcea parte din grupul „Meloritm”, alături de care participa la multe emisiuni. Mai târziu a devenit dansator și apoi coregraf. Iar în ultimii ani fanii l-au putut vedea constant la diverse emisiuni ale postului Kanal D.