Jurnalistul Dan Andronic a făcut o serie de dezvăluiri incendiare în cadrul unui interviu la Realitatea Tv. Acesta a povestit că fostul prim adjunct al SRI și-a înființat o firmă de consultanță și că este sprijinit de omul de afaceri Bogdan Buzăianu, care până nu demult avea probleme penale.

Interesant este că nu s-a mai auzit nimic despre problemele în Justiție ale acestuia în ultima vreme. Dan Andronic a dezvăluit și că Florian Coldea s-ar afla într-un turneu de promovare al propriei firme și că acesta insinuează peste tot că deține în continuare controlul în stat. Mai mult decât atât, fostul director operativ al SRI transmite că Laura Codruța Kovesi este cea care a creat haos pentru că înebunise complet și că putea fi și mai rău, dar el a mai atenunat dezastrul.

„Florian Coldea era destul de tăcut, dar am reținut ceva de la el. Mi-a spus odată. Dane, nu există prietenii, există doar interese”, a spus Dan Andronic la Realitatea Tv, care a mai adăuga și că Vasile Dâncu este bun prieten cu Coldea.

Dan Andronic a mai precizat și că Traian Băsescu știa doar 10% din tot ceea ce se întâmpla în jurul său pentru că informațiile nu ajungeau complete la acesta.