Cătălin Scărlătescu a scos totul al iveală! Ce se întâmplă, de fapt, în spatele ușilor închise de la Chefi la cuțite

Cătălin Scărlătescu a fost invitat în podcastului lui Speak, acolo unde a dezvăluit ce se petrece în spatele camerelor de filmare la „Chefi la cuțite”. Nu în ultimul rând celebrul bucătar a mai spus și cum se înțelege cu ceilalți doi jurați, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Așadar, Cătălin Scărlătescu a precizat că pe platourile de filmare se consumă băuturi alcoolice, atât în spatele camerelor, cât și în timpul emisiei.

„Da… Noi am băut tot timpul. Și în timpul emisiei. N-am cum. Mâncarea se asociază cu băutura”, a mai spus bucătarul de la „Chefi la cuțite”.

Mai mult, acesta a spus că nu se consumă doar vin, ci și țuică, bere sau șampanie.

Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, greu e suportat

În același podcast, Cătălin Scărlătescu a povestit că ambii colegi de platou și prieteni sunt greu de suportat. Cu toate că mai există certuri între ei, bucătarul de la „Chefi la cuțite” spune că există un pact între ei și că nu se vor despărți.

„Ambii sunt greu de suportat. Au momente în care sunt insuportabili. Când nu e Bontea e Dumitrescu, când nu e Dumitrescu e Bontea. Nu stau să-i cântăresc. Am pierdut noțiunea cântarului. Astăzi m-a enervat Bontea, că noi trebuia să plecăm și el tot insista să cânte la chitară…

S-ar putea să ne și batem. Între noi există un pact, noi niciodată nu ne vom despărți. Uită-te la Beatles ce s-a întâmplat, sunt multe formații din astea, echipe…ce rost are? Suntem o echipă superbă, atât de nebuni, cretini, frumoși, extraordinari sau nu”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu nu a fost niciodată gelos pe succesul colegilor săi

De asemena, el a mai precizat că nu a fost niciodată gelos pe succesul lui Sorin Bontea sau pe cel al lui Florin Dumitrescu, chiar dacă cei doi cei bucătari s-au certat de numeroase ori în cadrul emisiunilor unde au fost împreună.

„Eu nu înțeleg gelozia și ura. Nu sunt gelos. Și atunci nu pot să dezvolt o ură, nu există. E cel mai urât sentiment de pe pământ. Eu sunt sigur că dacă ne dai 10 ingrediente la fiecare și ne pui să gătim ceva, o să iasă acel ceva spectaculos, dar în trei touch-uri diferite”, a mai precizat Cătălin Scărlătescu.