Cazul Caracal sare în aer pur și simplu. Ultima dezvăluire a mamei Alexandrei Măceșanu îi pune pe picior greșit și pe anchetatori. S-a aflat cine l-a ajutat pe monstrul Gheorghe Dincă.

Mama Alexandrei face declarații care oferă o adevărată răsturnare de situație. După ce a spus că este ferm convinsă că fata ei nu a fost ucisă de monstru Dincă, acum femeia vine cu o nouă bombă.

Mama tinerei susține că înainte ca Alexandra să sune la 112 a avut loc un incident suspect. Totul s-a întâmplat în casa groazei.

Într-o filmare postată pe pagina de Facebook a lui Alexandru Cumpănaşu mama Alexandrei a povestit cum un bărbat suspect a fost prin jurul casei în care locuia fata, înainte cu aproximativ o oră de telefonul disperat al adolescentei la 112.

Gheorghe Dincă a afirmat că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu pe data de 25 iulie, iar ulterior i-a incinerat corpul. De asemenea, monstrul din Caracal a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, fata dispărută în luna aprilie.

Familia Alexandrei continuă încă să refuze posibilitatea ca fata să fi fost ucisă de Ghorghe Dincă și susține că Alexandra ar fi fost dusă într-o țară străină, cel mai probabil în Italia, fiind victima unei rețele de trafic de carne vie. Mama Alexandrei a declarat recent că încă o așteaptă să intre pe ușa casei.