Lidia Buble le-a transmis surorilor sale că este foarte supărată pe ele pentru că se pare că „au uitat de ea” atunci când au organizat o vacanță. Aceasta le-a reproșat că ea nu a uitat niciodată de ele și le-a luat întotdeauna cu ea în vacanță.

„Daniela Buble. Estera Buble, Diana Buble și Lorena Buble, să știți că sunt neagră de supărare pe voi. Și în cazul în care vă întrebați de ce sunt supărată pe voi … este foarte simplu. O să vă spun aici, să vă știe o țară întreagă. Deci … eu anul trecut când am plecat, v-am luat cu mine. Iar anul acesta, voi ați plecat toate în vacanță și pe mine m-ați lăsat acasă. Mulțumesc, sunteți foarte drăguțe! O să vă mai iau cu mine în vacanță, mai ales pe tine, Esti”, le-a transmis Lidia Buble surorilor sale pe Instastory.

Cu toate aceste supărări, Lidia Buble a povestit însă recent într-un interviu pentru VIVA că familia este foarte importantă pentru ea, iar tatăl ei este un om sfătuitor la care apelează atunci când are nevoie.

„Noi obișnuim să mergem la pastor, nu la psiholog și da, este normal ca tatăl meu și fratele, care l-a urmat la slujba bisericii, să fie și buni sfătuitori. Familia mea știe totul despre mine, nu mă ascund de ei. Este și complicat să mai ascund lucruri despre mine, mai ales că apar în tot felul de ziare”, a mărturisit Lidia.

Artista a mărturisit de asemenea că nu a primit niciodată vorbe grele din partea celor dragi ei.

„Când ai 11 copii și ziua are tot 24 de ore, e drept că îți mai pierzi răbdarea. Poate că, de multe ori, corecțiile au fost nemeritate, însă nu mi-au spus niciodată vorbe care să mă rănească. Și da, din când în când, îmi mai luam câte o papară de la ei, recunosc”, a mai spus Lidia Buble.