Un moment surprinzător, pe care mulţi l-au trecut cu vederea, a fost descoperit de jurnalistul Moise Guran. Acesta a transmis un mesaj inedit după ce instanța a amânat din nou luarea unei decizii în privința lui Liviu Dragnea, pe motiv că procurorul DNA de ședință, Raluca Mirică, a cerut sesizarea CCR.

Incredibil este faptul că fără această sesizare, judecatorii ar fi putut lua o decizie încă de astăzi. Decizia procurorului, care trebuia să îl încrimineze pe Dragnea, a fost un adevărat şoc.

„Este de neînțeles ce a făcut procurorul DNA la procesul lui Dragnea. Așa arată o centrare de autogol,” a transmis Moise Guran.

Procurorul DNA a cerut luni, în procesul lui Liviu Dragnea sesizarea Curții Constituționale a României, pe două articole din lege, respectiv Codul Penal și legea 78/2000. Instanța a admis cererea procororului DNA ca rezonabilă și a dat ca nou termen data de 20 de mai, pentru ca avocații să-și poată pregăti apărarea.

Avocații lui Liviu Dragnea au cerut de asemenea amânare până la decizia CCR privind completurile de trei. Această decizie ar putea amâna chiar mai mult de-atât procesul și asta pentru ca una dintre judecătoare urmează să se pensioneze la 1 iunie.