Noul iubit al Simonei Halep este omul de afaceri Toni Iuruc. Acesta a încheiat, zilele acestea, o căsnicie care nu a rezistat decât 10 luni. În toamna lui 2018, milionarul de origine aromână s-a însurat cu Liana, în urma unei relații care a durat aproximativ doi ani. Asta deși prietenii și rudele lui nu ar fi fost de acord cu relația, scrie Cancan. Toni Iuruc nu a ascultat însă de apropiaţii săi şi s-a căsătorit, iar petrecerea a avut loc la clubul Fratelli din Mamaia, unul dintre cele mai selecte localuri de pe litoral.

Sursă foto: Cancan

Toni și Liana s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. S-au căsătorit, iar absolut nimeni nu anticipa ce va urma. La scurt timp după nuntă, în această primăvară, actualul iubit al Simonei Halep ar fi aflat că soția lui ar avea o relație extraconjugală. Totodată, Liana ar fi rămas gravidă. Toni Iuruc ar fi fost devastat când a aflat de ”trădarea” Lianei şi asta a dus până la urmă la divorţ. În prezent, aceasta ar fi însărcinată în cinci luni, potrivit surselor apropiate de cei doi.

Toni Iuruc este un milionar machedon, un tip inteligent, potrivit apropiaților săi, care deține nu mai puțin de șase firme în România. În 2002, în colaborare cu alți trei parteneri, Toni a înființat agenția full service AdVenture care s-a ocupat de prima campanie a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei, din 2008. Firma l-a avut client pe ex-edilul Bucureștiului și în următoarele campanii. În portofoliul agenției de publicitate s-ar mai regăsi clienți precum CEZ, Volvo, Servier Pharma, VB Leasing, Academica Medical Center, A&D Pharma, Optiblu și producătorul de lapte Lactag.