Ce studii a terminat Denise Rifai

Prezentatoarea emisiunii „Legile Puterii” nu și-a dorit din totdeauna să facă televiziune. Dovadă o stă facultatea pe care moderatoarea a terminat-o.

Potrivit wowbiz.ro, Denise Rifai a urmat cursurile Academiei de Studii Economice din București.

Relație cu un politician important

Surse media au spus că Denise Rifai ar fi avut o relație cu fostul ministru al Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici. Aceleași surse au menționat că cei doi mergeau la evenimente importante împreună.

Filmul preferat al lui Rifai reprezintă viața acesteia

Denise Rifai a declarat la un moment dat că filmul ei preferat este „Babel”. Potrivit spuselor moderatoarei, filmul este unul complex și redă toate diferențele culturale între societăți. Nu este greu de înțeles de ce prezentatoarei TV îi place acest film. Tatăl acesteia este musulman iar mama acesteia este ortodoxă. Așa cum a declarat chiar ea, Denise Rifai face „parte din două lumi”.

Cum a ajuns să prezinte la Realitatea

Într-un interviu acordat pentru okmagazine.ro, Denise Rifai a povestit cum a ajuns să fie moderatoare la postul TV unde este angajată acum.

Denise Rifai și-a început cariera în presă ca prezentator la un post de radio. Aceasta a trecut la televiziunea online atunci când un mare trust de presă a cumpărat postul radio la care lucra. Ulterior, aceasta a ajuns reporter economic la o televiziune de știri. Tot la această televiziune, Denise Rifai a avut oportunitatea de a ajunge prezentatoare de știri.

Pe cine admira Denise Rifai, din presă, atunci când s-a apucat de televiziune

Atunci când era mică, Denise Rifai o privea cu admirație pe Iuliana Marciuc. Moderatoarea de la Realitatea a dezvăluit că era fascinată de rafinamentul crainicelor de la televiziunea publică.

Denise Rifai are vorbe bune de spus și despre Andreea Esca. Rifai admiră cel mai mult la Andreea Esca siguranța de care dă dovadă și expresivitatea acesteia.

Adriana Muraru este alt nume din televiziune care înseamnă ceva pentru Denise Rifai. Aceasta a declarat că Adriana Muraru are o prezență elegantă iar chipul acesteia este predestinat meseriei de prezentator TV.

Ce spune Denise Rifai despre emisiunea pe care o moderează

„Cred că, dincolo de Constituţie, de legile organice, sunt şi altfel de legi pe care cei care ajung să ne conducă trebuie să le respecte. Sunt Legi ale PUTERII adică sunt reguli pe care aceşti oameni, plătiți de noi să ne reprezinte, sunt obligaţi să le respecte. Sunt legi ale moralei, sunt legi ale bunului simţ şi sunt sunt legi ale responsabilităţii celor care sunt aleşi să ne conducă. Dar eu nu vreau să vorbesc doar despre politică şi de calculele pe care ei şi le fac ca să rămână veşnic la putere, ci despre întregul pachet de norme pe care ei trebuie să le respecte în statul român pentru ca acestă ţară să devină ceea ce merită. Aşa că, aici, cu mine la Legile Puterii, vom dezbate seară de seară problemele reale ale României şi îi vom întreba pe politicienii din platoul meu care sunt pentru ei adevăratele Legi ale Puterii”, spune aceasta.