Despre Răzvan Ciobanu s-a spus și s-a scris la fel de mult. În urmă cu ceva vreme el declarat public că este homosexual, însă nu a fost niciodată de acord să vorbească despre acest subiect, considerând că sunt lucruri personale,

Creatorul de modă a fost jurat la ”Bravo, ai stil!”, alături de Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu în sezonul 1,2 și 3. În urmă cu un an, el s-a aflat în centrul unui imens scandal. Este vorba despre dosarul ”Stupefiante pentru VIP-uri”. Alături de Raluca Bădulescu, fosta sa colegă de platou de la emisiunea ”Bravo, ai stil!”, Ciobanu a fost printre primele VIP-uri care au dat declarații în calitate de martori, în data 12 iulie, la sediul DIICOT Ploiești, în dosarul de trafic de droguri.

„Când realizezi că ești singurul pe care te poți baza, când prietenii îți sunt ghidaj și speri să te ierte pentru că greșești. Când ai crezut că „familia” ta este omul cu care ai împărțit patul, dar descoperi că a „vândut” pe nimic toate detaliile vieții tale/ale voastre intime. Și atunci cazi, mult…și doar în jos poți cădea. Dar îți propui să îți fie bine și să lupți pentru tine. Din acest motiv am să zâmbesc în fiecare zi. Încă am multe de reparat, încă trebuie să învăț să mă prețuiesc…să mă validez”, a scris Răzvan Ciobanu pe Instagram.

El a făcut și unele declarații despre acest dosar. „Pentru a nu sta in fiecare secunda la telefon, am sa clarific aici: sunt suspect ca as detine droguri de risc pentru consum propriu, fara drept. Droguri pe care le-as fi procurat de la niste oameni pe care nu i-am intalnit, cu care nu am vorbit si pe care nu i-am cunoscut VREODATA in aceasta viata. Cam atat am de spus, imi voi exercita dreptul de a ma apara. Si sunt genul de om care invata din greselile trecutului #letsdoit #designer #inlawitrust #razvanciobanu”, a comentat atunci Răzvan Ciobanu.

Un alt moment șocant al cărui protagonist a fost celebrul creator de modă s-a petrecut în urmă cu ceva vreme. Răzvan Ciobanu și-a șocat fanii când a apărut bătut. Creatorul de modă a explicat de ce a fost bătut de către fostul iubit.

„Relaţia noastră a fost una tumultoasă. Noi suntem doi bărbaţi, care reacţionăm ca doi bărbaţi atunci când ne enervăm. Sigur că ne împingem, ne tragem câte un şut în fund, câte o palmă după ceafă. Când mi-am dat seama că îmi iubesc foarte tare partenerul, eu mi-am propus să nu mai am niciun fel de reacţii violente la adresa lui. Mi-am promis mie la începutul lunii ianuarie, când am cerut o a doua şansă şi am vrut să ne construim o relaţie frumosă, fără să mai lăsăm loc de alte prostii, că nu o să mai fiu isteric şi nu o să mai urlu. Am fost aşa. Mă trezesc şi acum noaptea. Nu îmi amintesc durerea fizică, ci doar zgomotul produs de acea bază de metal a scaunului care mi-a spart obrazul (…)

Eu mi-am făcut bagajele pentru că a doua zi trebuia să mergem într-o vacanţă plătită de el. Ulterior mi-a spus că a anulat-o. El deja locuia cu altcineva. Mai întâi şi-a folosit mâinile şi picioarele, apoi a aruncat cu un taburet, şi într-un moment de furie, cred că şi-a pierdut minţile, a luat un scaun de bucătărie, care are o bază rotativă din metal şi a început să mă lovească cu el. Eu m-am apărat cât am putut. Ţin minte doar zgomotul pe care l-a făcut acea bază când mi-a spart obrazul. Am căzut la podea. Eram în stare de şoc. I-am zis că dacă vrea să terminăm… i-am pus un cuţit în mână cu lama îndreptată spre mine şi i-am spus că pot să fac eu asta, să mă înfig singur în cuţit”, a povestit Răzvan Ciobanu la Kanal D, potrivit Click.