Dacă despre fiul lui Liviu Dragnea sau iubita acestuia, Irina Tănsase, opinia publică a aflat destul de multe detalii picante, despre mezina familei, Alexandra, nu se știu foarte multe lucruri.

În vârstă de 24 de ani, aceasta a terminat Facultatea de Litere Străine. În trecut a cochetat de câteva ori cu modellingul.

În cele din urmă ea a decis să părăsească România și să se mute direct în Statele Unite, la Los Angeles. Acolo ea trăieşte o frumoasă de dragoste cu Alexandru Maţaev.

Iubitul ei a fost concurent în emisiunea X Factor 2013 iar cei sunt împreună de mulți de zile.

Cei doi s-a cunoscut pe vremea când el participa la celebra emisiune tv. Alexandru Mațaev este un cântăreț din Republica Moldova a luptat pentru trofeul concursului și cei 100.000 de euro cu Florin Ristei, în fața căruia a și pierdut.

Alexandra și-a sprijinit puternic iubitul în cariera muzicală, ea punându-I chiar la dispoziţie domeniul tatălui său din Alexandria pentru ca artistul să filmeze un videoclip. Alexandru a filmat acolo piesa „Cu capul în nori” iar Alexandra a apărut chiar și în videoclipul iubitului ei.

Cum Alex nu a avut mare succes în industria muzicală din România, a hotărât să nu renunțe la pasiunea sa și și-a luat iubita, apoi au plecat împreună în Statele Unite pentru a-și încerca norocul.