Denise Rifai a luat foc! Jurnalista revine cu un nou atac dur la adresa primarului general al Capitalei, după ce, în urmă cu câteva zile, scria că “USR a furat Crăciunul bucureştenilor”.

Denise Rifai: Ce Crăciun trist! Parcă nu era de ajuns dezastrul cu pandemia (…) A trebuit să fim pedepsiţi

Realizatoarea emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” deplânge soarta Bucureştiului, unde, pe lângă pandemie şi tot calvarul implicat de aceasta, pe lângă problemele cu frigul din case şi lipsa apei calde în prag de iarnă, bucureştenii nu se pot bucura nici măcar de un oraş frumos împodobit în prag de Sărbători sau de un târg de Crăciun în care să poată intra fără a plăti o taxă la intrare.

“Ce Craciun trist! Parca nu era de ajuns dezastrul in sine pe care-l traim odata cu pandemia asta! Parca nu era de ajuns panica asta creata de boala si tot calvarul pe care ni l impune ea!

Restrictiile, orarul asta de seara, teama ca oricand putem pierde pe cineva drag sau teama ca apare o afectiune si nu are cine si cum ne trata, din cauza covid19. Nu, se pare ca nu era de ajuns. Adaugam aici calvarul pe care l implica venirea iernii : frigul din case si lipsa apei calde.

A trebuit sa fim pedepsiti! Sa nu mai avem nici macar orasul luminat!

In tara crestina, nu vezi un brad impodobit de municipalitate, in tot orasul!!!

In tara crestina, vezi o “comedie” de targ de toata tristetea, si nici acolo accesul nu e posibil fara bani”, a scris Denise Rifai pe pagina sa de Facebook, în miez de noapte.

“Desigur că nu o să-mi răspundeţi, că dvs sunteţi ocupat”

Jurnalista îşi continue postarea cu un atac la primarul Nicuşor Dan. Ea îi cere edilului să explice unde anume merg banii din economiile făcute la iluminatul de Crăciun. “Unde realocaţi banii?  Nu de alta, dar oricum nu avem de niciunele”, scrie Denise Rifai, revoltată.

“Ce ţară tristă! Ce vremuri urâte trăim!”, îşi încheie aceasta postarea.

“Ce film trist traieste Bucurestiul in acest an!

Ne spune dl primar #NicusorDan ca a taiat iluminatul ca se fac economii. Economii ca sa ce? Unde Realocati banii, dl primar, ma scuzati ca va intreb??!

Nu de alta, dar oricum nu avem de niciunele.

Desigur ca nu o sa mi raspundeti, ca dvs sunteti ocupat. Am vazut, inca nu ati avut timp sa va vaccinati.

Ce tara trista! Ce vremuri urate traim!

#RomaniaPolitica🙁”