Dezvăluiri incendiare ale Gabrielei Firea chiar în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D. Fostul primar al Capitalei a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre relaţia cu fondatorul Antenelor, Dan Voiculescu.

Cum a fost înlăturată Firea de la Antene?

Gabriela Firea i-a dezvăluit lui Denise Rifai cum a fost înlăturată de la Antene. Firea spune că a uitat acest lucru, dar a fost extrem de dureros modul în care Dan Voiculescu s-a purtat cu ea în momentul în care s-a căsătorit cu primarul Voluntariului, Florentin Pandele.

Mai mult, Firea spune că şi-ar fi dorit ca după ce a născut să facă din nou presă, dar nu a fost primită în alt trust pentru că se confunda cu Antenele lui Voiculescu.

„Am devenit un jurnalist mai cunoscut prin prisma emisiunilor de la A1 si A3. E şi un episod dureros între noi, dar l-am şters. L-am iertat. Când m-am căsătorit cu Florentin Pandele am fost practic înlăturată din trustul Intact din motive politice.

Firea a dat cărţile pe faţă

Am suferit foarte mult pentru că îmi doream să fac presă în continuare dar nu s-a mai putut. Mi s-a spus că sunt măritată cu un politician. Chiar dacă lucrează în administraţie, prin prisma activităţii sale, eu nu mai pot să fiu o persoană care respectă principiile deontologiei jurnalistice.

Am realizat pentru câteva luni o emisiune de actualitate caleodoscop duminical când eram însărcinată. Apoi nu am mai avut job în trustul Intact. La celelalte trusturi mi s-a spus că sunt candidatul perfectm dar că scrie pe fruntea mea Dan Voiculescu şi că nu au cum să mă primească.

Pentru mine a fost o mare dezamăgire, credeam că un jurnalist e apreciat pentru ratingul sau pentru tirajul pe care îl relaizează. Am depăşit însă momentul”, a dezvăluit Firea la Kanal D.