Ramona Bădescu vine la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Interviu emoționant cu una dintre româncele care au cucerit Italia

Ramona Bădescu este invitata ediției de duminică, 7 noiembrie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată la ora 22:45, la Kanal D.

În vârstă de 53 de ani, Ramona Bădescu este actriță, cântăreață, om de televiziune și una dintre primele românce care au reușit să cucerească Italia prin farmecul lor. A intrat în lumea artistică din Peninsulă și atras atenția renumitului regizor american Steven Spielberg. S-a implicat și în politică și a candidat pentru un post de consilier local în Roma pentru a apara drepturile românilor ajunși în Italia. Nu a reușit să câștige alegerile, dar primarul Romei a numit-o consilier personal.

Ramona Bădescu a fost căsătorită cu un baron Italian și a trecut printr-un divorț dureros. Acum este mama unui băiețel în vârstă de 2 ani, Ignazio.

“(…) Este măgulitor pentru că cineva să se intereseze de viața mea, să-mi pună întrebări … Eu sunt cu inima deschisă”, i-a spus Ramona Bădescu gazdei emisiunii, Denise Rifai.

“Când ați scăpat de complexul femeii urâte?”

“V-ați simțit judecată de societate pentru că ați devenit mama la 51 de ani?”, “Când nu v-a mai fost frică de tată?”, “Le-ați reproșat părinților că v-au înfometat în copilărie?”, “Când ați scăpat de complexul femeii urâte?”, “L-ați iertat pe fostul soț pentru că v-a lăsat pe drumuri?”, “E greu să vorbești limba română?”, “Ați furat vreodată bărbatul altei femei? “, “V-a făcut frumusețea viața mai ușoară?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Ramona Bădescu va trebui să răspundă în ediția de duminică, “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 22:45, la Kanal D.

George Simion a fost ultimul invitat al lui Denise Rifai

Duminica trecută, George Simion, liderul AUR, a fost invitat duminică, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai. Acolo, liderul AUR a recunoscut că partidul său nu este extremist, dar este radical.

Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, liderul AUR, George Simion, a vorbit despre relația sa cu femeile, sprijinul pe care partidul său l-a primit din partea Bisericii și chiar trecutul său ca membru al galeriilor de fotbal. George Simion a respins eticheta de „partid extremist” aplicată AUR, dar a admis că membrii partidului sunt „radicali”. Invitat să explice numărul redus al femeilor în grupul parlamentar al AUR, Simion a negat că ar fi misogin.

„De multe ori sunt mai inteligente decât bărbații. Sper ca viitoarea mea soție să-mi fie superioară intelectual. Va avea multe de suportat: drumuri prin țară, presiuni din partea societății. Sunt într-o postură în care e dificil, fiecare gest al ei ar fi judecat, apreciat. O să o cunoașteți la momentul potrivit”, a spus Simion la Kanal D.