Denise Rifai detonează bomba momentului. Jurnalista vine cu dezvăluiri incendiare din interiorul ședinței PNL din această dimineață.

Denise Rifai, dezvăluirea momentului

Jurnalista susține că este scandal imens în interiorul Biroului Permanent Național al PNL. Totul se întâmplă din cauza validării candidaturilor pentru alegerile locale din Capitală. PMP a fost scos din joc, iar Traian Băsescu s-a enervat. Ar urma să candideze, astfel că Nicușor Dan ar pierde Capitala, spune Rifai.

Mai mult, jurnalista spune că Ludovic Orban și-ar da demisia din fruntea PNL dacă se pierd alegerile locale. „Scandal Mare de tot Azi la PNL! Pmp e aruncat din alianta. Asta inseamna ca Basescu poate candida oricand, iar daca Basescu Candideaza, Nicusor e Pa si Firea ramane Primar General.

Cam acestia sunt Candidatii Aliantei PNL – USRPLUS. Daca lucrurile raman asa si dupa sedinta de astazi, PNL, cel mai probabil, nu va castiga niciun primar in Capitala si a renuntat la singurul candidat care putea castiga singur un sector. 🙂

Clotilde Armand USR (sectorul 1)
Radu Mihaiu USR (sectorul 2)
Adrian Moraru (PNL sectorul 3)
Simona Spătaru PLUS (sectorul 4)
Cristian Băcanu PNL (sectorul 5)
Ciprian Ciucu PNL (sectorul 6)

Si acum, situatia pe larg.

La sectorul 1, Clotilde Armand este o optiune despre care vom vorbi peste un timp, daca doamna va ajunge primar. Desi ma indoiesc ca totusi va castiga primaria.

La sectorul 2, Cristi Popescu castiga singur primaria sectorului 2; acum, vom vedea in ce varianta va candida Cristi Popescu, daca din partea altui partid sau daca va merge ca independent; in tabara adversa, daca ramane Neculai Ontanu cu sprijinul PSD, va castiga Ontanu.

La sectorul 3 va castiga Robert Negoita, fost PSD – acum alianta cu ProRomania.

La sectorul 4 va castiga Daniel Baluta, PSD.

La sectoarele 5 si 6 – situatia nu e clara si lucrurile se joaca. Si oricum vorbim de primarii inglodate in datorii si cu foarte multe alte probleme.

Ps. Pe surse, Orban spune ca daca acesti candidati pierd alegerile, el se retrage de la sefia partidului. :))) deci Orban joaca cu mandatul de presedinte de partid pe masa!

Eu inteleg doar, ca dupa aceste alegeri, Organizatia PNL Bucuresti, care are 7 voturi in Biroul Executiv al PNL, nu va mai conta deloc!
Iar organizatia PNL era una din cele mai importante organizatii ale partidului.

We will Watch&See!
☀️🙋🏼‍♀️💋📺”, a scris jurnalista pe o rețea de socializare.