Scandal imens în Guvernul Orban. Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a produs un adevărat cutremur în sistem. O spune jurnalista Denise Rifai.

Denise Rifai, dezvăluiri incendiare

După ce Florin Cîțu a început reorganizarea mai multor depaartamente din interiorul ministerului au ieșit la iveală dezvăluiri despre acesta. Cîțu este acuzat de faptul că ar fi desființat un deparrtament care se afla în litigiu cu părinții lui. Nimic mai fals, spune Denise Rifai care iese la atac.

Jurnalista dezvăluie amănunte incendiare din Guvern și spune că „dinozaurii” vor să-și păstreze funcțiile importante pe care le au.

„Si acum sa trecem la lucruri mai serioase! 😃

De cateva zile incoace, tot citesc si vad niste articole si niste comentarii care m au dat pe spate, la propriu! Stiti, ca atunci cand zici ca le ai cam vazut si auzit pe toate, hoooop, atunci vine cate una care chiar te pune jos!

Cam asa se Intampla acum la ministerul de Finante!

De vreo doua trei zile, tot aud ca ministrul a desfiintat departamentul juridic ca sa si ajute parintii sa castige nu stiu ce proces…

Ma oameni buni, Voi sunteti Bine la cap???! INTREGUTI???! Este de departe greu de imaginat ce poate produce mintea umana atunci cand se simte incoltita!

Povestea Cea Adevarata este ca la Finante se intampla o Reorganizare. Una Adevarata si Profunda care Dizloca niste “gasti” pe care nimeni niciodata nu a avut interesul si curajul sa le dizloce! Si acum, Dinozaurii, speriati ca pleaca acasa si ca raman fara obiectul Activitatii, s au pus pe treaba ! Dar chiar si asa, tot nu m asteptam sa iasa cu asemenea atacuri si aberatii!

Insa, cu sau fara povesti din astea “incredibile”, ministerul abia de acum incolo va avea un superdepartament Juridic. Nu ca cele avute pana acum care au avut grija sa piarda toate procesele statului roman! ( ex. Speta Micula).

Ar fi tare trist ca specula aceasta ordinara, pe care acesti dinozauri batrani ai ministerului o fac Doar ca sa impiedice aceasta reorganizare si sa ramana pe functii, sa reuseasca sa impiedice reforma din minister. Insa daca le reuseste manevra, e grav! Inseamna ca Nu ne mai facem bine, Niciodata!

E cu tic tac acum. Asteptam sa vedem ce se intampla zilele acestea !

Cat despe ministru, eu am mai scris si ma repet, cu placere chiar! E un tip si destept si corect!
Asa ca, dupa ce se termina toata nebunia asta, o sa l provoc eu la un Dialog.
Sa ne explice pe cine a deranjat asa de tare de acum il alearga unii cu terenurile prin oras. :)))))”, a dezvăluit Denie Rifai pe o rețea de socializare.