Denise Rifai, lovitură pentru USR! Adevărul a ieșit la iveală

„Sa Ne Amintim putin ce faceau in urma cu 6 ani cei care astazi ni se prezinta ca maaaari si fiorosi adversari ai PSD. Desigur ca ma refer la USR. In frunte cu acelasi Dacian Ciolos care astazi spunea ca e o gluma proasta ca un eventual Guvern PNL-USR sa fie condus tot de Florin Citu.

Ei bine, dupa cum o sa vizionati in materialul atasat, Dacian Ciolos, nu doar ca l considera pe Dragnea Un AMIC, nu doar ca i-a oferit domnului Dragnea un post de ministru pentru Vasile Dancu la cel mai important minister pentru un sef de partid, dar a mers fara nicio problema in sediul PSD, sa adune voturi pentru a si trece Guvernul.

Asa ca Nu PNL e partidul care a mers cu caciula n mana la Kiseleff sa cerseasca voturi, Cum au facut insa Altii care astazi joaca aceasta gluma proasta cu Romania! Tot circul pe care l fac USR este pentru ca ei nu si doresc in fapt DELOC sa intre la guvernare! De aceea au votat motiunea de cenzura impotriva Guvernului PNL si de aceea au votat, recent, tot alaturi de AUR, anchetarea averii presedintelui Iohannis.

Ma rog. E doar o chestiune de timp. Vom vedea impreuna planul pe care USR il au pentru Romania. We shall watch&see! Sper ca intre timp sa vedem un Guvern serios si stabil asezat la palatul Victoria”, a scris Denise Rifai pe Facebook.

Ce a spus anterior Denise Rifai despre Florin Cîțu?

Totodată, amintim că Denise Rifai a lăudat atitudinea liderului PNL, Florin Cîțu, într-o postare pe pagina personală de Facebook. Aceasta a susținut că în ciuda bârfelor politice și a fake-news-urilor din ultima perioadă, Cîțu își dorește în continuare să așeze o guvernare.

„Cata specula si fakenews in declaratiile liderilor politici de astazi! Presedintele PNL, Florin Citu, cauta sa aseze o Guvernare stabila iar piata barfelor politice e inundata de fake news: ca Florin Citu se vrea premier, ca exista relatie incordata cu presedintele Iohannis, ca FlorinCitu umbla singur pe la negocieri!”, scrie Denise Rifai.

Totodată, ea a mai adăugat că toți liderii politici au ales să se concentreze pe câștig și nicidecum pe criza sanitară sau a prețurilor din România, însă spre deosebire de ei, Florin Cîțu a rămas un om loial și totodată un ”partener de încredere”.

În ceea ce privește relația dintre Florin Cîțu și Klaus Iohannis, Denise Rifai dezvăluie că are la bază aceleași principii, cei doi oficiali fiind capabili de loialitate.