Denise Rifai denunță o campanie de defăimare la adresa lui Florin Cîțu! Oare cine plătește

Pe pagina sa de socializare, Denise Rifai a postat un mesaj cu privire la strategia unora de a-l pune pe Florin Cîțu într-o lumină proastă, doar pentru a-l ”lovi” pe președintele Klaus Iohannis. Din punctul de vedere al jurnalistei, strategii care se folosesc de această strategie uită că există și alți strategi care ”pot decripta imediat orice strategie folosită în domeniu”.

”Exact asta ne mai lipsea! Ce pacat ca exista unii “strategi” care uita ca mai sunt totusi si alti “strategi” care pot decripta imediat orice strategie folosita in domeniu. Jocul e complicat si periculos. Oricine poate cumpara like uri. Si tabara USR si tabara Orban si intotdeauna pot fi asezate aceste informatii ca parand din tabara adversa.  Pe model “turistii” din Egipt. Si informatiile scurse pe “surse” ca presedintele Iohannis se relaxeaza la golf cand romanii si Romania sufera.”, notează jurnalista.

Denise Rifai: Mă întreb oare cine plătește

În continuare, jurnalista a notat că este curioasă cine plătește campania de defăimare a lui Florin Cîțu, ”doar ca să lovească în președintele Iohannis”.

”Eu revin si Ma intreb. Oare cine plateste pentru aceasta campanie continua de defaimare a presedintelui PNL, #FlorinCitu , doar ca sa loveasca in presedintele Iohannis. Cine plateste si care e Miza Reala?
O sa ne dam seama in zilele ce vin! We shall watch&see!”, mai scrie aceasta.

Este cutremur total la PNL

Denise Rifai a postat pe pagina de socializare un mesaj prin care spune că o parte din liberali nu sunt de acord cu faptul că PNL ar putea face o alianță cu PSD. Jurnalista a avut o reacție dură la adresa lor și i-a sfătuit să își cumpere picături de ochi și substanțe pentru desfundat urechi.

Jurnalista a continuat mesajul prin a le readuce aminte acestor liberali ce au făcut cei de la USR în ceea ce îi privește pe liberali, subliniind că este doar ”un mic rezumat al ultimelor săptămâni pentru Novicii și ÎnaltMoraliștii de la PNL care nu-și mai pot privi familiile în ochi”.

”Vai. A aparut in PNL tabara “novicilor”! Novicii care, desigur, au o mare probleme acum: anunta cu voce tremuranda ca nu vor mai putea sa si priveasca familiile in ochi daca PNL va merge in alianta cu PSD. Aoleu! Pai sa-si cumpere niste picaturi de ochi zic si, concomitent, niste substante pentru desfundat urechi. Cred ca domniile lor Nu au auzit corect ce tot urla fostii parteneri de alianta, domnii de la USR!

Eu simt nevoia unor mici Recapitulari pentru domnii de la pnl, acesti domni care au probleme cu privitul in ochi.

Deci – domnii de la USR, intrati in dezacord cu o decizie de demitere a unui ministru, au iesit de la guvernare si nu s au oprit aici! AU VOTAT MOTIUNEA DE CENZURA impotriva Guvernului PNL! Nu s-au oprit nici de data asta aici. Au aruncat cu acuzatii grave in toate partile: il acuza pe presedintele Iohannis ca vrea sa puna mana pe justitie si ca el i a obligat si invatat sa faca mari compromisuri in politica! Pe presedintele PNL, #FlorinCitu, din zombie politic nu l scot si spun cu nonsalanta ca e o gluma proasta ca el sa conduca viitorul executiv! Si mai nou, se ofera sa se puna la masa cu fostul lider PNL, Ludovic Orban, care anunta ca sprijina in toate formele, suspendarea presedintelui Iohannis. Acelasi USR, care asa cum am mai zis, au votat recent, impreuna cu AUR pentru suspendarea presedintelui Iohannis!

Acesta e doar un mic mic rezumat al ultimelor saptamani pentru Novicii si InaltMoralistii de la PNL care nu-si mai pot privi familiile in ochi!”, notează jurnalista pe pagina sa de Facebook.