Jurnalista KanalD, Denise Rifai, oferă amănunte extrem de importante cu doar câteva ore înaintea alegerilor locale. Aceasta este extrem de dezamăgită de oferta electorală din toată România. Vedeta atrage însă atenția tuturor românilor. Duminică este o zi crucială pentru țara noastră.

Denise Rifai aruncă bomba!

Mai mult, Denise Rifai spune că totul va depinde de pezența românilor la urne. ” Duminica e o zi foarte importanta! Si, din nou, avem de ales Raul cel mai mic!

Si nu as fi crezut ca o sa ajung, din nou, sa spun asta!
La Bucuresti, noi chiar avem o gura de oxigen si chiar avem de unde alege! Si Cerurile sunt deschise, adica Acum, cu aceste alegeri locale si cu aceasta prezenta incerta, Totul e posibil!

Orice vot conteaza, orice vot se numara iar Marea necunoscuta este, evident, prezenta la vot! Ce vedem acum in materie de sondaje sunt cifre raportate la o prezenta care nu va fi. 😃

Deci totul e posibil!

Trebuie doar sa mergem si sa votam cu Incredere si cu Responsabilitate!
Si mai e ceva. Cred ca traim o perioada in care chiar trebuie sa votam cu mare atentie!

Conteaza si oamenii, nu doar partidele !!!
Pentru ca partidele degeaba se prezinta ca o alternativa, daca aceia ce le sunt candidati, sunt mai slabi decat orice varianta care a fost pana acum.
Trebuie sa cugetam bine si sa alegem in consecinta!

Ps. Si chiar daca domnii candidati nu au catadicsit din nou sa faca o Dezbatere, eu va promit ca De Mine si Intrebarile Mele, nu scapa!”, a spus jurnalista pe o rețea de socializare.