Denise Rifai a intrat în casele românilor prin micile ecrane cu ajutorul emisiunii „40 de întrebări”, dar și în inimile lor. Vorbind de casă, aceasta nu se sfiește să dea tot din casă! Recent, într-un interviu acordat unica.ro, prezentatoarea de la Kanal D a recunoscut care sunt activități sale zilnice ce i-au adus succesul pe plan profesional și personal. Totodată, complet transparentă, la fel ca în interviurile din cadrul emisiunii sale, Denise Rifai a avut curajul de a discuta și despre slăbiciunile sale.

Care sunt pasiunile lui Denise Rifai

Emisiunea „40 de întrebări” ne-a arătat cât de curioasă poate fi o femeie, dar și cum aceasta poate obține orice răspuns de care are nevoie cu ajutorul unui zâmbet imaculat. Cunoscută de telespectatorii din România pentru curiozitatea ei, Denise Rifai a acceptat provocarea propriului ei joc și a discutat, fără perdea, într-un interviu, despre pasiunile și temerile sale.

Seriozitate și porfesionalism sunt cuvintele care o descriu pe Denise Rifai când vine vorba de munca în televiziune, cu toate acestea, ea face lejer trecerea de la formalitate la relaxare când vine vorba de timpul ei liber.

Ca orice femeie, prezentatoarea de la Kanal D se relaxează, la rândul ei, la cumpărături! Acesteia îi face plăcere să fie înconjurată de tot ce este frumos, de aceea, printre produsele cărora nu le poate spune „nu” se numără bijuteriile și parfumurile. Aceasta vrea să își scoată frumusețea în evidență folosind câteva accesorii prețioase și un parfum ce rămâne în aminterea celor cu care intră în contact.

Activă atât la muncă, pentru a putea aduce cele mai interesante subiecte pentru publicul de acasă, cât și la cumpărături, aceasta găsește energie și pentru alergat! Trebuie să se mențină în formă pentru camera de filmat, nu? Sportul nu doar că o ajută să aibă o siluetă de invidiat, ci și să se descarce de toate gândurile negative acumulate de-a lungul zilei.

„Îmi face foarte bine să alerg, mi se limpezesc gândurile, se anulează tensiunea de orice fel”, a spus Denise Rifai.

Cu toate acestea, vedeta simte nevoia, uneori, să stea jos, așa că în acele momente se delectează cu o carte sau cu puțină muzică de calitate.

„Citesc presa, de pe mobil, laptop, tabletă, ce îmi e la îndemână. După cum vedeți, nimic nu scapă de ochiul meu vigilent. Ascult muzică, beau cafea, îmi dau întâlnire cu prietenii.”, a zis Denise Rifai.

Colegii de la Kanal D nu scapă de curiozitatea prezentatoarei

În timpul său liber, Denise Rifai își găsește câteva minute și pentru emisiunile realizate de colegii ei de la Kanal D. Emisiunea ei preferată este „Bravo, ai stil”.

„Urmăresc programe de știri, atât cele internaționale, cât și pe cele din România, în permanență, pentru a fi la curent cu toată informația care circulă despre ceea ce se întâmplă în lume, în politicul românesc, pe agenda publică. Asta face parte din jobul meu”, a adăugat Denise Rifai.

Slăbiciunile lui Denise Rifai

Deși pare invincibilă, orice femeie puternică are și câteva slăbiciuni, iar lui Dennise Rifai nu îi este teamă să vorbească public despre slăbiciunile ei. Aceasta a mărturisit că serialele și filmele de pe Netflix și HBO sunt mica ei plăcere nevinovată.

Cu toate acestea, ca pentru orice om, punctul ei cel mai slab rămâne familia: „Dacă ai mei sunt fericiți, mulțumiți, și eu sunt OK, funcționez la parametri normali”.