Denise Rifai revine pe micile ecrane, iar prima sa invitată, în emisiunea de marţea viitoare, va fi una cu greutate!

Este vorba despre celebra Andreea Marin. Ea va răspunde tirului de 40 de întrebări adresate de Denise Rifai marţi, 24 august, începând cu ora 22:30, la Kanal D.

Andrea Marin, o carieră impresionantă de om de televiziune şi Ambasador UNICEF

Supranumită “Zâna Suprizelor”, Andreea Marin este Ambasador UNICEF și a fost prima vedetă din România aleasă pentru a reprezenta această organizație.

Ea este jurnalist, producător, prezentator, are o carieră de aproape 30 de ani în televiziune şi s-a implicat, până acum, în organizarea şi promovarea a zeci de campanii umanitare.

Cariera de jurnalist a Andreei Marin a început la TVR Iaşi, pe când avea doar 19 ani. Acolo a fost iniţial reporter de ştiri, apoi a prezentat emisiunea pentru copii “Țara lui Piticot”. Ulterior, ea s-a transferat la București, unde a debutat ca reporter la redacția de știri externe a TVR.

Timp de doi ani, Andreea Marin a prezentat principalul jurnal de știri. Ea a fost şi corespondentul Televiziunii Române la Gala Premiilor Oscar, la Hollywood.

Apoi, la 25 de ani, omul de televiziune Valeriu Lazarov a ales-o pe Andree Marin, în urma unui casting, să prezinte emisiunea “Surprize, surprize”, care a făcut-o celebră în întreaga Românie.

De-a lungul carierei sale, Andreea Marin a primit zeci de distincții, și este considerată una dintre cele mai elegante si inspiraționale  prezențe feminine din România.

Întrebările incendiare adresate de Denise Rifai

Iată câteva dintre întrebările la care Andreea Marin va fi nevoită să răspundă, în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”:

“Care a fost primul salariu de la <Surprize, surprize>?”,

“Cât de mult v-a ajutat frumusețea în carieră?”,

“De ce este obsedată Mihaela Rădulescu de dumneavoastră?”,

“Ați adoptat copii pentru imagine?”,

“Este greu să iubești în lumina reflectoarelor?”,

“Cu care dintre soți nu v-ați mai căsători?”,

“Ați fi acceptat o cerere în căsătorie din partea lui Ion Țiriac?”,

“Sunteți falsă?”