Ion Țiriac a avut o viață personală extrem de tumultoasă. Nu multă lume mai știe că în urmă cu mai bine de 15 ani între Andreea Marin și Ion Țiriac a existat o apropiere. Cei doi au avut o foarte strânsă relație de prietenie. Au existat voci care au susinut că a fost de fapt o poveste de dragoste. Presa a relalat în nenumărate rânduri că ei își s-au iubit pe vremea când tenismenul avea aproape 66 de ani și Andreea Marin  31 de ani.

Apropiații miliardarului român au dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că Țiriac i-a cumpărat un superb inel cu diamnate prezentatoarei de televiziune. Și fostele iubite ale prietenului lui Ilie Năstase cunosc acest amănunt. Adriana Ikim a relatatla un moment dat, adevărul despre inelul de logodnă pe care Ţiriac i l-a dăruit în urmă cu ceva ani Andreei Marin. Fostul manechin susține că cei doi nu au avut o relaţie serioasă.

„Mă suna pe mine la Milano şi vorbeam despre Andreea Marin şi despre inelul cu diamante pe care i l-a luat. I-am spus chiar că vreau să fiu invitată la nuntă. Atunci replica lui a fost destul de ciudată pentru mine: Bine, Ikim, îţi trimit ţie inelul dacă tot zici de nuntă.”, a explicat Adriana.

Cine i-a despărțit pe Andreea Marin și Ion Țiriac

Ion Țiriac nu a contrazis cele vehiculate atunci. Motivul pentru care nu ar mai fi ajuns în fața altarului cu Andreea Marin ar fi legat de un afacerist turc, Ali Ergun Ergen. Vedeta a negat însă totul, după cum era de așteptat. Deși presa o cuplase deja pe brunetă cu Ali Ergun Ergen, Andreea Marin a negat că ar fi avut o relație cu acesta, la fel ca și în cazul legăturii cu Țiriac.

„Am o relație de amiciție cu domnia-sa (n.r. – Ali Ergun Ergen). Suntem prieteni buni. Și nu numai cu el, ci cu mai mulți oameni din acea comunitate. De altfel, cea mai bună prietenă a mea este de origine turcă, așa că… Nu, nu este căsătorit. Nici unul dintre noi nu avem obligații. Nu am avut afaceri cu domnia-sa. Am avut doar colaborări.”, susținea Andreea Marin în anul 2005.

Sursă foto: Dreamstime