Andreea Marin, surpriză totală! Își cumpără singură alimentele de la magazin, deplasându-se acolo cu bolidul de lux.

Vedeta s-a comportat ca o persoană normală la cumpărături, ba chiar a trecut și pe culoarea roșie a semaforului.

Andreea Marin, surpriză totală! A fost surprinsă în supermarket

Andreea Marin își respectă mereu atribuțiile de gospodină și chiar dacă are un program aglomerat, ”Zâna” știe cum să împartă între faptele bune și treburile casei, semn că este pe cât se poate de pregătită să devină soție.

Vedeta demonstrează că printre multele proiecte la care lucrează are timp să fie și o gospodină desăvârșită. În acest sens, ”Zâna surprizelor” știe să se împartă extrem de bine între faptele bune și treburile casei.

”Zâna surprizelor” demonstrează de fiecare dată că un program încărcat cu muncă și proiecte nu este în fel și chip scuză atunci când trebuie să te ocupi și de treburile casei, astfel că vedeta a fost surprinsă la o serie de cumpărături pentru locuința sa.

Când a ajuns la magazinul alimentar, însă în trafic, ușor neatentă fiind, a trecut pe culoarea roșie a semaforului. După mica întâmplare, vedeta a ajuns la destinație și și-a parcat bolidul de lux cât mai aproape de intrarea în supermarket.

Prezență discretă și elegantă

După seria de cumpărături și cu treaba rezolvată, Andreea s-a întors la mașina sa și a așezat cu grijă cumpărăturile în portbagajul bolidului, potrivit spynews.ro.

S-a asigurat că alimentele sunt poziționate corect pentru a ajunge cu ele acasă în regulă, apoi s-a urcat la volanul automobilului și a ieșit din parcare.

Vedeta s-a asigurat cu atenție în momentul în care a părăsit parcarea, a oferit prioritate celoralalți participanți la trafic, apoi a plecat spre locuința sa.

”Zâna surprizelor” ne-a obișnuit pe toți cu ținutele sale elegante, astfel că și la cumpărături Andreea Marin nu renunță la acestea.

În acest sens, partenera de viață a lui Adrian Brâncoveanu a ales o rochiță crem, simplă, de vară, care este foarte lejeră, ajutând-o astfel în seria de cumpărături pe care a desfășurat-o.

Totodată, Andreea a asortat cum nu se putea mai bine rochița crem la o pereche de papuci la fel de eleganți, astfel că aceștia fiind lejeri, de asemenea, au ajutat-o în activitatea pe care a avut-o în ziua de cumpărături.

 

 

Sursa foto spynews.ro