În cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, Denise Rifai a vorbit despre cum se comportă odată ce camerele de filmat se sting. Aceasta se declară ca fiind o persoană impulsivă, dar și rea de gură.

Totuși, odată ce se calmează nu mai are nimic și trece peste. Totodată, ea a mai adăugat că acest fapt se datorează zodiei, dar și ascendentului care a ”salvat-o”.

„Sunt o tipă impulsivă. Țin foarte mult oamenii în viața mea. În secunda în care greșesc sunt rea de gură, spun de toate, după care îmi trece, nu mai am nimic.

Sunt balanță, dar se spune că după o vârstă, ce întâlnești la prima întâlnire este ascendentul, iar pe mine ascendentul m-a salvat: Capricornul, zic specialiștii”, a spus Denise Rifai.

O zi din viața lui Denise Rifai

Întrebată cum arată o zi din viața sa, Denise Rifai a precizat că are reguli destul de stricte. În fiecare seară înainte de culcare face mișcare, fie în parc, fie până acasă, acest lucru fiind obligatoriu.

„Cu trezit de dimineață, cu plecat la birou pe la 12, sau coafor înainte de birou. Birou până seara târziu și seara fie fac o plimbare prin parc, fie până acasă, depinde, un pic de mișcare. Asta e zilnic, în zilele de lucru din săptămână, pentru că noi alocăm foarte mult timp la birou”, a mai spus aceasta.

În ceea ce privește pregătirile pentru  emisiunea ”40 de întrebări”, Denise Rifai susține că tip de patru zile se lucrează intens pentru o singură emisiune, iar cea de a cincea este singura mai relaxantă.

Totodată, ea a mai adăugat că se declară împlinită cu tot ce a acumulat până acum, mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru toate lucrurile pe care i le-a dăruit.

„Lucrăm cam patru zile bune dintr-o săptămână lucrăm cumplit pentru o emisiune. A cincea e mai light. Sunt un om împlinit. Mai am niște elemente care trebuie să se așeze în viața mea, dar îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat și mi-a dat atât de multe”, a mai spus ea.