Horoscop vineri, 13 august. E cea mai orgolioasă zodie! Nu lasă deloc de la ea. Fii mai răbdător cu cei din jur

Berbec – Riscurile pe care ți le asumi în orice situație –  muncă, financiar, orice – merită în totalitate pentru când vei ajunge la final. S-ar putea să fii atras în mod special de cei care au o energie mult mai liniștitoare decât a ta. Probabil că povara financiară se va fi ușurată odată cu intrarea bruscă de fonduri, în special spre sfârșitul zilei.   

Taur – Este o perioadă minunată și ți se va da multă atenție la locul de muncă. Ți se poate oferi o promoție sau un parteneriat sau ți se pot oferi experiențe sau oportunități de care ai fost privat în trecut. Poziția financiară se va îmbunătăți probabil datorită salariului care urmează să îl iei. Durerile de stomac sau cele articulare care te deranjau, acum se reduc.

Gemeni – Ai o mare oportunitate de a explora și de a te bucura, iar acest lucru poate fi un moment cu adevărat interesant pentru tine. Sunt șanse să te confrunți cu unele probleme din cauza unui coleg de muncă. Acest lucru s-ar putea înrăutăți și ți-ar putea amenința slujba. Unii dintre voi ar putea primi recompense financiare, mici, dar semnificative. Atenție, la tensiune!

Rac – Ultimul lucru cu care trebuie să te confrunți acum sunt alți oameni. Ai grijă la cei încăpățânați și fii extrem de conservator în privința problemelor legate de bani. Creativitatea va fi la mare cinste astăzi și vei veni cu câteva idei destul de interesante. Câștigurile financiare apar undeva spre mijlocul zilei. Îți revi după o boală lungă.

Horoscop vineri, 13 august. E cea mai orgolioasă zodie! Nu lasă deloc de la ea. Fii mai răbdător cu cei din jur

Leu – Ciocnirile de orgoliu nu sunt benefice, așa că fă tot ce poți pentru a le evita. Fii răbdător. Ține-o așa până șa sfârșitul zilei. Unii dintre voi își vor găsi un loc de muncă, e adevărat sub posibilitățile și studiile voastre. Pot apărea unele cheltuieli neașteptate. Îți recomand să faci un control medical de rutină. Pot să existe unele probleme de sănătate care deranjează.

Fecioară – Există încă o anumită tensiune în relațiile parteneriale. Trebuie să te împarți între a experimenta și a face lucrurile în mod „sigur”. Te confrunți cu o situație dificilă la locul de muncă și singurul mod în care o vei rezolva va fi să faci un mic compromis. Evoluția financiară pare să fi încetinit. Continuă să faci mișcare și să ai un regim alimentar sănătos.

Balanță – Există limite în ceea ce vei putea realiza astăzi, deoarce o stare sentimentală te face să te simți ciudat de dezechilibrat. Este o perioadă bună pentru profesioniștii din mass-media și comunicare. Problemele legale amânate vor fi finalizate săptămâna aceasta și rezultatele sunt în favoarea ta. Acest lucru poate aduce chiar și câștiguri monetare pentru tine.

Scorpion – Ideile tale creative merg mult mai bine de acum, însă aceasta nu este doar săptămâna ambițioasă care ai crezut-o că va fi. O provocare poate fi revigorantă, iar provocarea cu care te confrunți te stresează. Noroc că ești optimist cu privire la finanțele tale săptămâna aceasta. Tusea și răcelile ar putea apărea din nou.

Horoscop vineri, 13 august. E cea mai orgolioasă zodie! Nu lasă deloc de la ea. Fii mai răbdător cu cei din jur

Săgetător – Felul în care privești lucrurile este uimitor și unic. Și felul în care comunici este, de asemenea, uimitor … și foarte direct! Oamenii poartă conversații fascinante cu tine, oriunde ai merge. O săptămână bună pentru împrumuturi mici sau credite pentru nevoie personale. Ia suficiente măsuri de precauție pentru a evita îmbolnăvirea cu o boală sezonieră. 

Capricorn – Problemele financiare îți pot afecta ușor starea de spirit. Nu este vorba despre faptul că nu ai bani, ci doar că ești indecis cu privire la măsurile pe care să le iei în continuare. Eforturile pe care le depui la locul de muncă sunt observate și impresionezi prin capacitatea de a conduce o echipă. Ca sănătate, nu trebuie să exagereze cu anumite lucruri.  

Vărsător – Recompensează-te pe tot parcursul zilei pentru disciplina ta. La sfârșitul zilei de lucru, s-ar putea să te întorci acasă obosit, dar asta doar pentru că organismul tău se pregătește să strălucească în zilele următoare. Este posibil să fii indus în eroare de contul bancar, așa că ai grijă la asta. Te poti confrunta cu tulburări digestive, așa că evită alimentele grase.   

Pești – Un prieten aflat într-o poziție înaltă, trage câteva sfori pentru tine și nu-ți vine să crezi ce se întâmplă. Te poți aștepta la o majorare de salariu sau la o promovare în viitorul apropiat. Dacă ți se oferă un nou loc de muncă, ar trebui să li-l asumi. Se va dovedi o schimbare foarte bună mai târziu. Ești predispus la accidente, așa că fii foarte atent cum conduci.

Horoscop vineri, 13 august. E cea mai orgolioasă zodie! Nu lasă deloc de la ea. Fii mai răbdător cu cei din jur