Denise Rifai a reuşit o performanţă uluitoare marţi seară, la Kanal D. Vedeta care prezintă emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai l-a avut ca invitat pe fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma.

Denise Rifai a dat lovitura

Denise Rifai a avut cifre de audienţă foarte bune la nivel naţional cu această emisiune. Mai mult, cifrele spun că cei de la Kanal D au fost la nivelul ProTV, ba mai mult pe două segmente de emisiune Denise Rifai a fost peste rivali.

Conform cifrelor de audienţă consulate de către capital.ro, emisiunea a început cu un rating foarte bun, la ora 23.00. Denise Rifai le-a luat faţa celor de la ProTV pe primul slot de 15 minute. 4,8 rating la nivel naţional a avut Kanald D, cu aproape un procent peste ProTV care a avut 3,9.

Denise Rifai, în top cu Miron Cozma

Cifrele de audienţă bune au continuat pentru Denise Rifai chiar dacă cei de la ProTV au reuşit să ia faţa Kanal D. Pe următorul slot, Kanal D a avut 3,5, iar ProTV, 3,7. De la ora 23.30 însă mai mulţi telespectatori s-au uitat la Denise Rifai decât la ProTV. 3,6 faţă de 3,3.

Audienţa foarte bună a celor de la Kanal D la nivel naţional a continuat şi până la miezul nopţii, dar şi după. Telespectatorii au continuat să se uite la dezvăluirile picante ale fostului Luceafăr al Huilei care a făcut prăpăd în Bucureşti la începutul anilor 90.

Şi după miezul nopţii cifrele de audienţă au fost bune pentru Kanald D care a reuşit să aibă constant peste 2. Chiar în primul slot, până la ora 00.15, KanalD a luat din nou faţa celor de la ProTV. Trebuie spus că cei de la Kanal D au avut cifre foarte bune de audienţă şi înaintea emisiunii lui Denise Rifai.

Filmul Hercai s-a bătut la rândul său de la egal la egal cu granzii ProTV şi Antena 1. După ora 20.00 cifrele de audienţă au explodat pur şi simplu. De la aproape 6, acestea au ajuns şi la 8 pe mai multe segmente orare.

Sursa foto INQUAM / Octav Ganea