Xavier Dragoescu nu mai lucrează pentru PRO TV

Demiterea anului la PRO TV! Xavier Dragoescu, șeful de producție al departamentului sport, a fost dat afară, după ce a muncit timp de 29 de ani pentru postul TV. Demiterea sa a avut loc chiar dacă a contribuit la construirea identității postului TV. Și-a anunțat personal demiterea la primele ore ale zilei, prin intermediul rețelelor sociale.

Și-a exprimat recunoștința către colegii săi și i-a mulțumit Lui Dumnezeu pentru cei „28 de ani minunați”, petrecuți în studiourile de filmare de la PRO TV. Din cei 29 de ani petrecuți acolo, doar primii 28 au fost frumoși. În ultimul an, a fost perceput ca fiind „persona non grata” (persoană ingrată).

„Black Friday în ProTV! După 29 de ani petrecuți în ProTV, s-a decis restructurarea funcției de “șef de producție” la departamentul Sport!

Vreau doar să le mulțumesc unor oameni precum Costi Mocanu, Felix Draghici, Eduard Coandă (Johny), Ioana Cosma, Leonard Adrian Badea, Mihai Mironica, Stefan Gavrilescu, Andrei Radulescu, Lucian Nemoiu, Ion Alexandru, Raluca Arvat, Corina Caragea, Valentin Mihail, Liviu Berbecanu, Andru Nenciu, Matilda Popa, Bratu V Ioan, Lica Molan, Mihai Aftodi, Adrian Cheltuitoru, cu care a fost o plăcere să lucrez!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut 28 de ani minunați, grație acestor colegi de redacție și nu numai. Am avut de învățat de la fiecare câte ceva, i-am respectat și i-am apreciat atât ca jurnaliști cât și ca oameni.

Spun 28 de ani deoarece în 2023 devenisem “ultimul mohican” al redacției Sport. Deși am pus bazele ProTV alături de ei și am dat o identitate acestui post TV, cândva când ora exactă era dată din Pache Protopopescu, am fost perceput în ultimul an ca “persona non grata”. Mult succes în continuare și audiențe pe măsură!”, a anunțat el prin intermediul Facebook-ului.

Reacția oamenilor

Postarea sa a strâns zeci de comentarii în câteva ore. Bafta Xavi! / Capul sus, Xavi! Sigur este o alta oportunitate, cu mult mai buna, care te asteapta si care iti va aduce si mai mult timp liber si mai multi bani. A fost o echipa minunata la Redactia Sport a ProTv-ului. Suntem cu totii dornici sa ne revedem si cand o facem ne bucuram intotdeauna unii de ceilalti, datorita experientelor frumoase avute. Dar viata merge inainte, iar tu esti un om de calitate si iti gasesti calea. / Urat din partea lor. / Multă baftă, nu pune la suflet! Vremurile și oamenii se schimbă pe zi ce trece și nu în bine! Te pup! / După această CURSĂ LUNGĂ de 28 de ani(cunosc acest aspect) ” RESPIRĂ UȘURAT”!!! MULTĂ SĂNĂTATE XAVI! Ai o familie FRUMOASĂ! Sa ne vedem cu bine!!!